Pikkuhuuhkajille kirvelevä tappio EM-karsinnoissa – erikoistilanteet olivat myrkkyä

© Kuva: Juha Tamminen
Ilves vai HJK? Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!

Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkue hävisi kotiottelussaan Puolalle 3-1-lukemin.

Ottelun ensimmäinen puoliaika oli maaliton, mutta toisella jaksolla alkoi tapahtumaan. Vierailijat siirtyivät aluksi johtoon, mutta tämän Suomi sai vielä kurottua Rovaniemen Palloseuran Lassi Lappalaisen tekemällä tasoituksella. Puola iski kuitenkin vielä kahdesti ja vei pistepotin mukanaan.

Pikkuhuuhkajat pelasivat pelillisesti kelpo ottelun. Joukkue loi paljon vaarallisia maalintekopaikkoja, mutta viimeistely ontui. Toisessa päässä Puola rokotti armottomasti erikoistilanteista, sillä niistä syntyi joukkueen kaikki maalit.

Tuloksen myötä Suomen teoreettiset mahdollisuudet alle 21-vuotiaiden EM-kisoihin murenivat.

Ilves vai HJK? Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!