Real Madridin kapteeni ja luottotoppari Sergio Ramos sai kuunnella lauantai-iltana buuauksia, kun Espanjan maajoukkue vieraili Wembleyllä Englannin vieraana Nations League -avauksessaan. Espanja voitti ottelun maalein 2-1.

Syynä Ramosin saamaan vastaanottoon oli kevään Mestarien liigan loppuottelu, jossa Ramosin kovat otteet johtivat Liverpoolin Mohamed Salah’n loukkaantumiseen. Egyptiläishyökkääjä oli pakotettu tulemaan vaihtoon, ja MM-kisoihinkin Salah ehti vain puolikuntoisena.

Lauantain ottelun jälkeen Ramos vakuutteli edelleen omatuntonsa olevan puhdas. Konkari myös muistutti siitä, kuinka julmaksi kanssaihmisten vihanpito voi nykyaikana mennä.

– Olisin toivonut toisenlaista vastaanottoa, mutta ihmiset muistavat vain loppuottelun tapahtumat. Kukaan ei muista tappouhkauksia, joita perheeni ja lapseni saivat, Ramos pamautti Sky Sportsin mukaan.

– Se on hyvin herkkä aihe, jonka ihmiset ehkä ottavat vitsinä. Siksi he viheltävätkin tällaisella upealla stadionilla.

[readmore from=Ramos-Sergio]

– Minun omatuntoni on kuitenkin erittäin puhdas. Olen jo selittänyt, mitä tapahtui, eikä minun tarvitse antaa enää enempää selityksiä.

– Kuten sanoin jo aiemmin, en ikinä yritä vahingoittaa kanssapelaajaa. Jotkut saattoivat ymmärtää sen tilanteen väärin, mutta sellainen kuuluu jalkapalloon. Se ei muuta mitään minussa eikä pelitavassani, Ramos päättää.