Sergio Ramos puhui perheensä saamista tappouhkauksista: ”Kukaan ei muista niitä”

© Kuva: Getty Images

Real Madridin kapteeni ja luottotoppari Sergio Ramos sai kuunnella lauantai-iltana buuauksia, kun Espanjan maajoukkue vieraili Wembleyllä Englannin vieraana Nations League -avauksessaan. Espanja voitti ottelun maalein 2-1.

Syynä Ramosin saamaan vastaanottoon oli kevään Mestarien liigan loppuottelu, jossa Ramosin kovat otteet johtivat Liverpoolin Mohamed Salah’n loukkaantumiseen. Egyptiläishyökkääjä oli pakotettu tulemaan vaihtoon, ja MM-kisoihinkin Salah ehti vain puolikuntoisena.

Lauantain ottelun jälkeen Ramos vakuutteli edelleen omatuntonsa olevan puhdas. Konkari myös muistutti siitä, kuinka julmaksi kanssaihmisten vihanpito voi nykyaikana mennä.

– Olisin toivonut toisenlaista vastaanottoa, mutta ihmiset muistavat vain loppuottelun tapahtumat. Kukaan ei muista tappouhkauksia, joita perheeni ja lapseni saivat, Ramos pamautti Sky Sportsin mukaan.

– Se on hyvin herkkä aihe, jonka ihmiset ehkä ottavat vitsinä. Siksi he viheltävätkin tällaisella upealla stadionilla.

– Minun omatuntoni on kuitenkin erittäin puhdas. Olen jo selittänyt, mitä tapahtui, eikä minun tarvitse antaa enää enempää selityksiä.

– Kuten sanoin jo aiemmin, en ikinä yritä vahingoittaa kanssapelaajaa. Jotkut saattoivat ymmärtää sen tilanteen väärin, mutta sellainen kuuluu jalkapalloon. Se ei muuta mitään minussa eikä pelitavassani, Ramos päättää.

Joko nyt HSV? ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️