Suomalaista osaamista Tanskan liigan kierroksen joukkueessa neljä kertaa putkeen – yksi myös kuukauden tähdistössä

© Kuva: Juha Tamminen

Tanskan Superliiga on käynnistynyt suomalaisittain varsin hyvin. Huuhkaja-pelurien joukkueet komeilevat kahdeksan kierroksen jälkeen sarjan kärkikuusikossa, ja onnistumisia on tullut myös henkilökohtaisella tasolla.

Neljännestä kierroksesta lähtien Tanskan liigan virallisessa kierroksen tähdistössä on ollut suomalaista osaamista jo neljä kertaa putkeen.

Ensin vuorossa oli FC Kööpenhaminan maalivahti Jesse Joronen. Seuraavaksi kunnian sai Esbjergin Joni Kauko, jonka jälkeen kierroksen joukkueessa komeili hänen joukkuekaverinsa Markus Halsti. Kauko palasi taas seuraavalla kierroksella joukkueeseen, ja hänet valittiin myös elokuun tähdistöjoukkueeseen.

Viimeisimmän kierroksen tähdistössä ei suomalaisia näkynyt.

Kaikki mainitut pelaajat saivat kutsun Suomen joukkueeseen, joka kohtaa maaottelutauolla Unkarin ja Viron.