© Kuva: Juha Tamminen

Suomi hakee Kansojen Liigassa toista voittoa putkeen Viroa vastaan – upea tuplakerroin tarjolla!

Suomi-Viro
Tiistaina 11.9 klo 21.45
Kansojen Liiga

Kansojen Liigassa Suomi jatkaa otteluitaan, tällä kertaa vastaan asettuu Viro, joka hävisi ensimmäisen ottelunsa Kreikkaa vastaan. 

Suomi hakee toista voittoa putkeen!

Suomi pystyi kun pystyikin aloittamaan Kansojen Liigan erinomaisella voitolla Unkaria vastaan. Teemu Pukki viimeisteli pelin ainoan osuman jo alkuminuuteilla. Suomi oli lähempänä lisäosumia kuin Unkari, joten voitto oli ansaittu.

Suomen joukkue tarvitsee Teemu Pukin maaleja jatkossakin, jotta mahdollisuudet lohkovoittoon pysyvät elossa. Markku Kanerva on saanut joukkueen pelaamaan yhteen ja keskikenttä sekä etenkin puolustus Suomella on tiiviimpi kuin vuosikausiin.

Viro avasi Kansojen Liigan 0-1 – kotitappiolla Kreikkaa vastaan. Joukkue on ollut jo pidempään alamaissa, sillä viisi edellistä ottelua ovat tuottaneet vain yhden voiton ja tappioita on tullut mm. Latvialle, Marokolle ja Georgialle.

Virolla oli muutama vuosi taaksepäin upea nousukausi menossa jalkapallon suhteen, mutta viime aikojen heikot tulokset ovat palauttaneet joukkueen takaisin maan pinnalle. Suurin ongelma joukkueella on murtautua laadukkaisiin maalintekopaikkoihin, ja pallonmenetysten jälkeen joukkueet ovat iskeneet armotta palloa Viron maaliin.

Suomi ja Viro ovat kohdanneet toisensa viisi kertaa 2010-luvulla. Voitot ovat Suomella 3-2 ja hyvävireinen Huuhkajat pääsee hakemaan uutta voittoa Virosta tällä kertaa Turussa pelattavassa ottelussa. Uskotaan Suomen jatkavan hyvässä vireessä ja nappaavan niukan kotivoiton. Näin ollen Suomi jatkaa Kansojen Liigaa puhtaalla pelillä kahden kierroksen jälkeen.

Tuplaa voittosi näin:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään peliin
4. Jos vetosi osuu, saat voitot kaksinkertaisena ilman kierrätysvaatimusta

Saat tuplasti voittoa ensimmäisellä vedollasi: Suomi voittaa – kerroin 2.12 (normaalisti 1.56)

Jos Suomi voittaa ottelun, voitat 20€ vedolla 42,40€ voiton.