Valioliiga palaa lauantaina maajoukkuetauolta. Luvassa on iso seitsemän ottelun kierros. Saat kierrokselle huiman tarjouksen, sillä Expekt tarjoaa uusille asiakkailleen 50€ riskittömän vedon.

Heti iltapäivällä nähdään kiihkeä ottelu, jossa Liverpool ja Tottenham iskevät yhteen. Joukkueet ovat tunnettuja viihdyttävistä otteluistaan ja isoista maalimääristä. Kummallakin joukkueella on heittää kentälle hyökkäyspelin parhaimmistoa. Viihdyttävä ja vauhdikas peli on varmasti tulossa.

Toinen mielenkiintonen kohtaaminen nähdään illalla, kun vielä ilman pistemenetyksiä oleva Watford saa vastaansa Manchester Unitedin. United joutuu vieraissa koville hyvävireistä Watfordia vastaan. Watfordin tiivis kenttätasapaino aiheuttanee lisää harmaita hiuksia Jose Mourinholle.

Voit lyödä riskittömän 50€ tarjouksen minkä tahansa joukkueen puolesta. Jos ensimmäinen vetosi ei voita, saat panoksen takaisin 50€ asti. Muista lunastaa tarjous ennen kierroksen alkua.Tästä ei tarjous enää parane!

Toimi näin:

1. Avaa uusi pelitili Expektille ja tee talletus.
2. Lyö veto. Jos ensimmäinen vetosi ei voita, saat panoksen takaisin 50€ asti
3. Palautus on kierrättysvapaa, eli voit halutessasi nostaa sen vaikka heti vedon ratkettua pois.

Lisätietoa: Tarjous on voimassa vain uusille asiakkaille. Tarjous on voimassa kierroksen alkuun saakka 15.9 klo 14.30 asti.

Valioliigakierros 15.9:

14:30 Tottenham-Liverpool
17:00 Newcastle-Arsenal
17:00 Manchester City -Fulham
17:00 Huddersfield-Crystal Palace
17:00 Bournemouth-Leicester
17:00 Chelsea-Cardiff
19:30 Watford-Manchester United