Wayne Rooney paljasti, mitä aikoo tehdä pelaajauran jälkeen

© Kuva: Getty Images

DC Unitedia edustava Wayne Rooney paljastaa, että hän mielii Steven Gerrardin ja Frank Lampardin tavoin manageriksi pelaajauran jälkeen.

Manchester Unitedin ja Englannin maajoukkueen kaikkien aikojen paras maalintekijä tekee töitä saadakseen tarvittavat valmentajalisenssit. Seuraava etappi on Uefan B-lisenssi.

– Jalkapallo on asia, jonka osaan. Sitä olen tehnyt koko elämäni ajan. Mielestäni se on sääli, kun näkee minun kaltaisieni pelaajien – jotka ovat olleet jalkapalloilijoita nuoresta iästä lähtien – lopettavan ja poistuvan lajin parista, 32-vuotias Rooney sanoo Mail on Sunday -lehdelle.

– Steven Gerrard ja Frank Lampard ovat siirtyneet manageroinnin pariin, ja mielestäni se on mahtava asia heidän kannaltaan. On oikea aika nuorille englantilaisille managereille astua esiin. Olen varma siitä, että kahden tai kolmen vuoden kuluttua valioliigaseurat yrittävät napata heidät.

Rooney kommentoi myös sitä, minkälainen manageri hän tulevaisuudessa haluaisi olla.

– Hyvä tapa aloittaa managerina on ensinnäkin olla rehellinen pelaajien kanssa, mutta myös tuntea pelaajat ja tietää se, kuinka heitä johdetaan. Mielestäni ihmisjohtaminen on joskus tärkeämpää kuin itse harjoittelu.

Rooneyn pelaajasopimus DC Unitedin kanssa umpeutuu vuonna 2022.

Lähde: Sky Sports