AC Milan -luotsi Gattuso toppuutteli Zlatan-huhuja: ”Pelkkää puhetta”

© Kuva: Getty Images

AC Milanin päävalmentaja Gennaro Gattuso ei halunnut antaa lisää sytykettä huhuille, joiden mukaan ruotsalaishyökkääjä Zlatan Ibrahimović olisi palaamassa seuraan.

Major League Soccerin Los Angeles Galaxyssa pelaava Ibrahimović, 37, vietti Milanissa kaksi kautta vuosina 2010-2012. Hänen agenttinsa Mino Raiola kommentoi Football Italia -sivustolla, että neuvottelut paluusta eivät ole käynnissä, mutta sanoi ruotsalaishyökkääjän olevan valmis ”juttelemaan”.

AC Milanin urheilutoimenjohtaja Leonardo on antanut ymmärtää, että Ibrahimovićin siirto ei ole tapahtumassa. Gattuso ei sulkenut siirron mahdollisuutta pois, mutta hän haluaa tiettävästi yhden hyökkääjän lisää Gonzalo Higuaínin ja Patrick Cutronen rinnalle.

– Teidän on kysyttävä Leonardolta. Voin puhua hänestä (Ibrahimovićista) vain entisenä joukkuekaverinani, sanoi Gattuso FourFourTwon mukaan.

– Hän oli johtaja, mestari, jolla oli vahva luonne. Mutta mitä siirtoikkunaan tulee, se (Ibrahimovićin paluu) on vain puhetta.

Gattusolta kysyttiin, haluaisiko hän uuden hyökkääjään joukkueeseensa.

– Haluaisin monia asioita elämässä! Vielä tulee hetki, jolloin istun alas seuran kanssa ja keskustelen siitä, mitä tarvitsemme.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.