Bayern München piti perjantaina yllättävän lehdistötilaisuuden, jossa ei oikeastaan tiedotettu mistään, vaan kunhan vain vähän roiskittiin sinne tänne. Bayern esitti pressissä julkisen tukensa valmentaja Niko Kovacille ja ripitti ankarasti mediaa tämän kohtelusta Bayernia kohtaan.

Kulmakarvoja nostatti sekin, kuinka Bayernin puheenjohtaja Uli Hoeneß heitti joukkueen entisen pelaajan, laitapuolustaja Juan Bernatin bussin alle. Hoeneß totesi ykskantaan espanjalaisen surkean peliesityksen olleen käytännössä yksin syynä siihen, että Bayern oli lähes pudota Mestarien liigasta Sevillaa vastaan. Bernatin agentti ei jäänyt Hoeneßin edessä sanattomaksi, vaan esitti jo vastaväitteensä.

Bernat sen sijaan suhtautui entisen esimiehensä suunpieksäntään hyvin kypsällä tavalla.

[readmore from=Bayern-München]

– Joo, kuulin siitä kritiikistä, mutta ei minulla ole siitä mitään sanottavaa. Minulle opetettiin jo lapsena, miten tärkeää on osata olla kiitollinen, täksi kaudeksi PSG:hen siirtynyt Bernat sanoi medialle sunnuntaina Transfermarktin mukaan.

– Olen Bayernille ja sen faneille ikuisesti kiitollinen niistä neljästä vuodesta, jotka sain viettää siellä. Sain siellä neljän vuoden aikana paljon hyviä ystäviä, 25-vuotias Bernat jatkaa.

– Toivon Bayernille pelkkää hyvää. Minulla on erittäin hyviä muistoja ajastani siellä.