Eden Hazard paljasti uransa mieluisimman managerin – belgialaistähden vastaus yllätti

© Kuva: Getty Images

Chelsean hyökkääjätähti Eden Hazard paljastaa, kenen entisen valmentajansa kanssa hän työskentelisi uudestaan. Belgian maajoukkuemiehen vastaus oli hieman yllättävä.

Hazardin valinta olisi kiistelty José Mourinho.

– Jos kysytään yhtä valmentajaa, jonka kanssa tekisin töitä uudelleen, sanoisin Mourinhon. Jos voitat, Mourinho on paras mahdollinen valmentaja. Hän on silloin ystäväsi ja voit tehdä mitä haluat, Hazard sanoi belgialaislehti HLN:lle.

– Jos haluat välipäivän, hän antaa sinulle kaksi. Mourinho kokee jalkapallon kuin minä vapautuneella tavalla. Edes hänen julkikuvansa puolustavana valmentajana ei ole niin paha. Hän ei ole yhtä seikkailunhaluinen kuin Pep Guardiola, mutta pelasimme mestaruusvuotenamme hyviä otteluita ja teimme paljon maaleja.

– En kadu urallani montaakaan asiaa, mutta se etten voinut työskennellä pidempään Mourinhon kanssa, on se yksi.

Hazard uskoo myös olleensa osasyy Mourinhon kolmannen kauden potkuihin.

– Minulla oli hyvin huono vuosi ja viimeiset kuusi kuukautta Mourinhon kanssa. Pyysimme mestaruuden jälkeen Mourinholta lisävapaita. Olin kauden alussa täysin rapakunnossa. Opin siitä tänä kesänä. Kuukausi MM-kisojen jälkeen harjoittelin jo Chelsean kanssa.