Eden Hazardin yllättävä muutos kommenttien linjassa: ”Voisin lopettaa Chelseassa”

© Kuva: Getty Images

Nappaa riskitön veto ja tienaa Huuhkajien voitolla jopa 240 euroa!

Eden Hazard on peluuttanut mediaa mielensä mukaan jo pitkään. Belgialaisen sopimus Chelsean kanssa kestää kesäkuun 2020 loppuun, mikä tarkoittaa, että tämä on vapaa tekemään mahdollisia siirtoliikkeitä aikaisintaan ensi kesänä.

Muiden muassa Real Madridin tiedetään kuitenkin olevan hyvin kiinnostunut 27-vuotiaan palveluksista, ja nimenomaan tästä linkistä hän tuntuu ottaneen kaiken irti. Varsinkaan MM-kisojen jälkeen ei olla varmaankaan koettu yhtään päivää ilman Hazardin kommentteja seuran autuudesta ja siitä, miten siellä pelaaminen on jokaisen jalkapalloilijan unelma.

Viime päivien tiedot Chelseasta ovat kertoneet, että puheet ovat tehonneet – tarjous jatkosopimuksesta on tiettävästi todella tuhti. Niinpä myös pelaajan omien puheiden suunta on kääntynyt.

– Voisin lopettaa (urani) Chelseassa, ei mitään ongelmaa. Olen hyvin tyytyväinen seuraan ja joukkueeseen, minkä lisäksi perheeni viihtyy täällä.

Viittaus etelämmäksi toki edelleen on mukana, tässäkin lausunnossa.

– Jos en lähde Espanjaan, kaikki on hyvin. Rakastan fanejamme, ja luulen, että he rakastavat minua! Mitä ikinä tulevaisuudessa tapahtuu, olen onnellinen.

Lähde: Sky Sports

Nappaa riskitön veto ja tienaa Huuhkajien voitolla jopa 240 euroa!