Europeli-illan iloisin mies? Lähes kaksi vuotta sairastuvalla, ja nyt tasoitusmaali lisäajalla

© Kuva: Getty Images

Jos on olemassa joku pelaaja, jolle varmaan liki jokainen suo mielihyvin nautinnon ottelun tasoitusmaalin tekemisestä lisäajan kuudennella minuutilla, niin tällainen pelaaja on epäilemättä Santi Cazorla. Cazorla oli sitkeän akillesjännevamman takia sivussa kentiltä peräti 636 päivää, teki täksi kaudeksi paluun Villarrealiin, ja pääsi torstaina tuulettamaan 3-3 -tasoitusta Moskovan Spartakia vastaan Eurooppa-liigassa.

Cazorla pääsi kentälle Moskovassa 70. minuutilla, kun Villarreal johti peliä maalein 2-1. Kotijoukkue teki tämän jälkeen kaksi maalia, ja oli jo voitossa kiinni, kun kello näytti täyttä aikaa. Lisäajalla tuli kuitenkin Cazorlan tähtihetki. Villarrealille myönnettiin rangaistuspotku, ja pallon taakse asettunut espanjalainen pamautti pelivälineen verkkoon.

33-vuotias Cazorla pelasi pitkän loukkaantumisensa jälkeen ensimmäisen pelinsä 18. elokuuta. Otteluita on kertynyt tällä kaudella jo kahdeksan, mutta täysiä 90-minuuttisia Cazorla ei ole pelannut vielä kertaakaan. Maali oli miehelle kauden ensimmäinen, ja ensimmäinen ylipäätään noin kahteen vuoteen.

Cazorla edusti Arsenalia kaikkiaan kuuden kauden ajan vuosina 2012-2018, mutta syksyllä 2015 alkanut loukkaantumiskierre vesitti viimeiset kaudet pahemman kerran. Täksi kaudeksi hän palasi entiseen seuraansa Villarrealiin. Edellisen maalinsa europeleissä Cazorla teki juuri Villarrealin riveissä seitsemän ja puoli vuotta sitten. Cazorla on pelannut myös 77 A-maaottelua Espanjan paidassa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.