Huima tunnelma! – Tältä Teemu Pukin voittomaali Viroa vastaan näytti kannattajien silmin

© Kuva: Juha Tamminen

Huuhkajat kohtaa Kreikan illan Nations League -kamppailussa. Jalkapallobuumi on ollut Viro-voiton jälkeen ylimmillään Suomessa ja toiveet lohkovoitosta elävät vahvoina.

Teemu Pukki on ollut hurjassa vedossa syksyllä. Seurajoukkueessa Norwichissa maaleja on tullut hyvällä tahdilla, jonka lisäksi verkko on heilunut myös maajoukkueen mukana. Pukki on viimeistellyt Suomen kaikki kolme osumaa Nations Leaguessa. Huuhkajat tarvitsee Pukin maaleja myös tänään illalla Kreikkaa vastaan.

Viroa vastaan Pukin tekemä voittomaali tuli vasta lisäajalla. Tallinaan oli matkustanut yli 3000 suomalaiskannattajaa, jotka täyttivät pohjoispäädyn komeasti. Pukin osuma räjäytti suomalaiskatsomon euforiaan, joka toivottavasti kantaa myös tänään Kreikkaa vastaan.

Toivottavasti Tampereella Ratinan stadionilla nähdään samanlaista tunnelmaa kuin Tallinnassa nähtiin. Katso video Pukin maalista kannattajakatsomosta kuvattuna alta, jos et näe, voit katsoa videon täältä.

Lipunmyynti otteluun on käynyt vilkkaana. Maanantaina kello 20 tilanne oli se, että lipunmyynnistä vastaavan Ticketmasterin mukaan vain viiteen katsomonosaan oli enää tarjolla lippuja. D-pääty avataan, mikäli C-pääty tulee täyteen. Ainakin kello 20 C-pääty oli myyty loppuun.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.