Huuhkajia syyskuisessa Unkari-ottelussa kipparoinut Paulus Arajuuri pelasi totutusta poiketen seurajoukkueensa Bröndbyn sunnuntain ottelussa vain 45 minuuttia. Yleensä koko ottelun urakoimaan tottunut keskuspuolustaja otettiin tauolla vaihtoon tämän saatua ottelun tuoksinassa jonkinlaisen kolhun.

Jonas Elholm

@TheElholm
Arajuuri bliver taget ud til fordel for Kabongo. Han fik også nogle knubs i 1. Halvleg. Men synes at det svækker os, især efter en halvleg med god kontrol i defensiven. #Brøndby

Bröndby hävisi ottelun Horsensia vastaan maalein 1-2, vaikka se johti peliä vielä ensimmäisen puoliajan jälkeen. Viime kauden hopeajoukkue on ollut elo-syyskuun aikana jopa kriisissä. Tappio oli sille Tanskan Superliigassa kolmas perättäinen, ja seitsemästä viime pelistä saldona on vain yksi voitto, ja peräti viisi tappiota. Eurooppa-liigassa Bröndby hävisi belgialaiselle Genkille tylysti yhteismaalein 4-9.

Bröndbyn sijoitus sarjassa onkin 11 kierroksen jälkeen vasta seitsemäs. Eroa kärjessä porhaltaviin Midtjyllandiin ja FC Kööpenhaminaan on kahdeksan pistettä.

Liekö sitten kolmas peräkkäinen tappio vai mikä saanut Arajuuren ja saksalaisen Hany Mukhtarin tunteet kuohahtamaan, sillä kaksikko ajautui päätösvihellyksen soitua tuliseen suukopuun TV-kameroiden tallentaessa tapahtumat. Tilanne rauhoittui vasta pelikaverien ja valmentajien tultua miesten väliin.