Huuhkajille täydellinen alku toiselle puoliajalle! – Pyry Soiri vei Suomen johtoon

© Kuva: Juha Tamminen
Veikkausliigassa FC Inter - RoPS! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Suomi karkasi heti toisen puoliajan toisella minuutilla 1-0-johtoon Pyry Soirin osumalla. Suomi ja Kreikka pelaavat parhaillaan Nations Leaguen ottelua Tampereella.

Loukkaantuneen Teemu Pukin tilalle vaihdettu Simon Skrabb lähetti oikealta laidalta keskityksen boksiin. Kreikan puolustus pelasi tilanteen todella huonosti ja AS Roman toppari Kostantinos Manolas ei saanut tilannetta purettua. Pallo pomppi lopulta Soirille, joka viimeisteli pallon maalivahti Vasilios Barkasin kainalosta maaliin.

Kreikka joutui vaihtamaan tauolla Arsenalissa pelaavan topparinsa Sokrátis Papastathópoulosin pois ilmeisesti loukkaantumisen takia.

Tauolla Huuhkajien apuvalmentaja Mika Nurmela ei vielä osannut sanoa Viasatin haastattelussa Pukin loukkaantumisesta enempää lisätietoja. Pukki jouduttiin ottamaan vaihtoon jo reilun kymmenen minuutin kohdalla ilmaisesti takareisi vamman takia.

Veikkausliigassa FC Inter - RoPS! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!