Interin ja AC Milanin valmentajat korostivat henkistä puolta derbyn alla – ”Merkitsee niin paljon enemmän”

© Kuva: Getty Images

Italian Serie A:ssa pelataan tänään sunnuntaina Milanon paikallisottelu eli Derby della Madonnina, jossa kohtaavat Internazionale ja AC Milan. Ottelu alkaa kello 21:30, ja sen näyttää Ruutu.

Interin päävalmentaja Luciano Spalletti on kehottanut pelaajiaan todistamaan, että he ovat ”hulluna Interiin”. Todisteeksi riittää voitto San Sirolla pelattavasta paikallispelistä.

Spallettin ryhmä on Serie A:ssa neljä pistettä edellä Milania. Inter ei ole hävinnyt Serie A:ssa paikalliskilpailijalleen neljässä edellisessä kohtaamisessa, joskin Nerazzurrin ainoa voitto noissa otteluissa tuli viime vuoden lokakuun 3-2-tuloksella.

– Derby on ottelu, joka merkitsee niin paljon enemmän sen takia, mitä se saa aikaan pelaajien ja kannattajien mielissä, sanoi Spalletti FourFourTwon mukaan.

– Tällä viikolla olemme keskittyneet pelkästään derbyyn. Tämä ottelu on paras mittari sille, kuinka hulluna olemme Interiin.

AC Milanin päävalmentaja Gennaro Gattuso uskoo, että hänen joukkueensa hyvä vire voi kääntää derbyn heidän hyväkseen. Milan hävisi kauden avausottelussaan Napolille 2-3, mutta sen jälkeen Rossoneri ei ole taipunut tappioon missään kilpailussa kertaakaan. Gattuson ryhmä on kolmen ottelun voittoputkessa.

– Olemme kehittyneet henkisesti paljon viimeisen kuukauden aikana. Joukkueemme kehittyy. Meidän on pelattava hyvin sekä hyökkäys- että puolustuspäässä. Meidän on tiedettävä, milloin on meidän vuoromme kärsiä ja milloin on meidän vuoromme hallita peliä, kommentoi Gattuso.

– Me emme saa tuntea liikaa paineita ja menettää energiaamme kentällä. Inter on vahva ja fyysinen joukkue, jolla on laadukkaita pelaajia. Me emme saa pelätä, vaan meidän on pelattava niin kuin me osaamme.

– Inter pelaa tällä hetkellä todella hyvin. Me tarvitsemme (voittoon) todella mahtavan ja pelottoman esityksen.


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 4-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle neljän maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!