Italialaisseura ei haluaisi luopua sensaatiohyökkääjästään – ”Joku tulee viemään hänet”

© Kuva: Getty Images

Italian Serie A:n Genoa osui napakymppiin, kun se hankki kesällä puolalaishyökkääjä Krzysztof Piątekin Cracoviasta.

Piątek, 23, on ollut Serie A:n alkukauden sensaatio numero yksi. Hän on iskenyt uudelle seuralleen jo yhteensä yhdeksän maalia seitsemässä sarjapelissä. Kun kaikki kilpailut lasketaan mukaan, on hänen saldonsa 13 maalia kahdeksassa ottelussa.

Puolan maajoukkueeseen noussut hyökkääjä on tiettävästi jo useiden Euroopan huippuseurojen huulilla. Lehtien palstoilla on mainittu muun muassa, Barcelona, Bayern München ja Chelsea, mutta Piątekin agentin Szymon Pacanowskin mukaan virallisia tarjouksia ei ole vielä tullut.

– Monet seurat ovat olleet yhteydessä meihin viime viikkoina, mutta en lähde nimeämään niitä, sanoi Pacanowski CalcioNapoli24:lle.

Napolin seurapresidentti Aurelio De Laurentiis sanoi taannoin keskustelleensa Piątekin värväämisestä Genoan kanssa, mutta ilmeisesti jutustelut eivät johtaneet mihinkään konkreettiseen.

– Yksikään seura ei ole tehnyt virallista tarjousta, ei myöskään Napoli, jatkoi Pacanowski.

– Hänen arvonsa on ehdottomasti noussut viimeisen kolmen kuukauden aikana Serie A:ssa, mutta juuri nyt meillä on hyvä olla Genoassa.

Genoa maksoi Piątekista vain 4,5 miljoonaa euroa. Italialaisseuran presidentti Enrico Preziosi kertoi Gazzettalle, ettei hän ole vielä määritellyt puolalaiskärjen uutta arvoa. Piątekin sopimuksessa ei ole ulosostoklausuulia, joten hänen hintansa voi nousta vielä pilviin.

– Minun kanssa neuvotteleminen on ilmaista. Jos jokin seura haluaa yhden pelaajistani, niin me voimma istua alas ja puhua. ”Tämä on hintamme, haluatteko hänet?”, kommentoi Preziosi.

– En vielä tiedä Piątekin hintaa ja juuri nyt en ajattele sitä. Piątek on elintärkeä Genoalle, ja minun on ajateltava seuraani.

– En tietenkään aio erehdyttää ketään. Me tiedämme, että joku tulee vielä viemään hänet, koska hän on supertähti, ja he tulevat kymmenkertaistamaan hänen palkkansa.


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 5-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle viiden maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!