Ranskan miesten maajoukkueen päävalmentaja Didier Deschamps on valinnut ryhmänsä tuleviin maaotteluihin.

Loukkaantumisten myötä Les Bleusin joukkueessa nähdään useita paluumuuttajia.

Crystal Palacen toppari Mamadou Sakho palaa Ranskan ryhmään. Sakho, 28, on viimeksi pelannut Ranskan maajoukkueessa maaliskuussa 2016. Chelsean keskuspuolustaja Kurt Zouma on myös jälleen mukana. Zouma, 23, pelaa tällä kaudella lainalla Evertonissa. Hänen edelliset maaottelunsa ovat marraskuulta 2015. Myös Zouman joukkuekaveri Evertonista, laitapuolustaja Lucas Digne, sai kutsun.

Heille tekevät tilaa loukkaantuneiden listalla olevat Barcelonan Samuel Umtiti, Marseillen Adil Rami ja Manchester Cityn Benjamin Mendy.

Uutena nimenä Ranskan joukkueeseen on nostettu Lyonin Tanguy Ndombele, joka korvaa Bayern Münchenin loukkaantuneen keskikenttäpelaajan Corentin Tolisson.

Paris Saint-Germainin avainpelaajiin lukeutuva Adrien Rabiot jäi jälleen ilman kutsua. Rabiot, 23, kieltäytyi ennen kesän MM-kisoja olemasta Ranskan vararyhmässä, josta olisi nostettu pelaajia kisajoukkueeseen tarpeen tullen. Hän on viimeksi pelannut Ranskan joukkueessa maaliskuussa.

– On vielä aivan liian aikaista kutsua Adrian Rabiot takaisin joukkueeseen sen jälkeen, miten hän käyttäytyi Ranskan edustamista kohtaan. Ei ole järkeä kutsua häntä, on vielä liian aikaista, sanoi Deschamps FourFourTwon mukaan.

– Nyt ei ole oikea aika sille. On kyse kunnioituksesta joukkuetta kohtaan ja siitä, mitä tämä paita edustaa.

Ranska kohtaa maaottelutauolla ystävyysottelussa Islannin ja Uefa Nations Leaguessa Saksan.

Equipe de France ⭐⭐

@equipedefrance
Les 23 joueurs qui affronteront l'Islande (11/10 à Guingamp) et l'Allemagne (16/10 au Stade de France) sont...
#FiersdetreBleus