Kolmaskin Huuhkajien torjuja valtaamassa ykkösvahdin paikkaa – ”Paras pelaajamme näissä peleissä”

© Kuva: Getty Images
Torino ja Wolves vastakkain! Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!

Huuhkajien maalivahtikolmikkoon syksyn Nations League -kamppailuissa kuulunut Anssi Jaakkola pelasi tiistaina toisen peräkkäisen ottelunsa Mestaruussarjassa Readingin maalin suulla. Reading taipui Birminghamille maalein 1-2, mutta Jaakkola kuului monien näkemykseen mukaan joukkueensa parhaimmistoon. Torjuntoja kirjattiin tällä kertaa kolme, mutta ne olivat sitäkin hienompia.

Jaakkola sai Readingin live-seurannassa kehuja näyttävistä torjunnoistaan, ja kannattajat yhtyivät kuoroon ottelun päätyttyä. Erään tulkinnan mukaan Jaakkola sai Yakou Meiten jälkeen toiseksi parhaan arvosanan joukkueensa pelaajista, eikä hän mahtanut takaiskumaaleille mitään.

– Kukapa olisi uskonut viikko sitten, että Jaakkola on paras pelaajamme kahdessa ottelussa peräkkäin. Toivottavasti hän saa pitää paikkansa, eräs Twitterin käyttäjä kirjoitti.

Kauden Readingin kolmosvahtina aloittanut Jaakkola sai näyttöpaikkansa edellisessä ottelussa Millwallia vastaan Vito Mannonen ja Sam Walkerin loukkaannuttua. Jaakkola torjui kauden ensimmäisessä ottelussaan 11 laukausta ja päästi 3-1-voitossa vain yhden maalin. Tiistaina Walker oli jo toipunut pelikuntoon, ja Mannonekin on ainakin lähellä sitä, mutta siitä huolimatta suomalainen sai jatkaa tolppien välissä.

Mikäli otteet jatkuvat samanlaisena, lienee Jaakkolalle luvassa kosolti lisää torjuntatöitä myös tulevilla ottelukierroksilla.

Huuhkajien viimeaikaisesta maalivahtitriosta Lukas Hradecky on Bayer Leverkusenin ja Jesse Joronen FC Kööpenhaminan ykkösvahti.

Torino ja Wolves vastakkain! Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!
Edellinen artikkeliReal Madrid -tähti syytti toimittajia ajojahdista: ”Kateellisia, koska eivät osaa itse pelata”
Seuraava artikkeliLK: Latistuuko odotettu kansanjuhla? RoPS:n hopeamitalit saatetaan jakaa Töölössä