Lukas Hradeckyn edustama Bayer Leverkusen yrittää jatkaa hyviä otteitaan FC Zürichiä vastaan Eurooppa-liigan lohkovaiheen ottelussa.

Eurooppa-liigan A-lohkon kolmannella kierroksella kohtaavat kaksi puhtaan pelin joukkuetta, kun Zürich isännöi saksalaisia. Zürich on toistaiseksi pitänyt maalinsa puhtaana Eurooppa-liigassa ja kerännyt kuusi pistettä 1-0-voitoilla AEK Larnakasta ja Ludogoretsista. Leverkusenilla on allaan 3-2-vierasvoitto Bulgariasta ja 4-2-kotivoitto AEK:sta. Seitsemän tehtyä maalia jakaa kärkipaikan Arsenalin kanssa.

Vaikka Leverkusen lähtee otteluun pienenä ennakkosuosikkina, Suomen maajoukkueen maalivahti Lukas Hradecky ei usko että Zürich tulee olemaan mikään läpihuutojuttu.

– Nekin ovat kaksi peliä voittaneet ja tekemässä uutta nousua. Olivat edellisvuonna divarissa, nousivat ja voittivat cupin. Ei varmasti tule olemaan mikään ylikävely, Hradecky muistuttaa.

Saksan Bundesliigassa Leverkusenilla on ollut hankala alkukausi, ja se on päästänyt kahdeksassa sarjapelissään 15 maalia. Näistä takaiskuista viisi tuli ykkösvahti-Hradeckyn toipuessa leukaleikkauksestaan.

Suomen maajoukkueessa Hradecky ei ole päästänyt maaliakaan viiteen viime otteluun. Suomen puolustuslinjan takana on ollut helppo pelata ja Luke heittääkin pienen vihjeen Leverkusenin scouteille.

– Ehkä Leverkusenin kannattaa pitää silmällä Suomen maajoukkueen pelaajia, Hradecky vinkkaa.

FC Zürich – Bayer Leverkusen -ottelu näkyy suorana lähetyksenä ja Tuomas Virkkusen selostamana C More Sport 1 -kanavalla ja C Moressa torstaina 25.10 klo 19.45 alkaen.

Kaikki Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan ottelut suorina lähetyksinä C Moren suoratoistopalvelussa cmore.fi.