Lukas Hradeckyn Bayer Leverkusen tänään tositoimissa Ylellä

© Kuva: Getty Images

Nappaa riskitön veto ja tienaa Teemu Pukin maalilla jopa 223 euroa!

Huuhkajien ykkösmaalivahdin Lukas Hradeckyn edustama Bayer Leverkusen kohtaa tänään keskiviikkona Saksan cupin toisella kierroksella vieraissa Borussia Mönchengladbachin. Kello 21.45 alkava ottelu näkyy Viaplayn lisäksi Yle TV2:ssa.

Yle kertoi lokakuun alussa laajentaneensa Viasatin emoyhtiön Nordic Entertainment Groupin (NENT Group) kanssa aiemmin solmimaansa huippujalkapalloilun yhteistyösopimusta.

Aiempi sopimus varmisti tiettyjen Viasatin urheiluoikeuksiin kuuluvien jalkapallo-otteluiden esittämisen Ylen kanavilla syksyllä 2018, ja sopimuksen kestoa pidennettiin vuoden 2019 toukokuulle. Samalla sopimus tarkennettiin koskemaan FA Cupin ja Saksan cupin otteluita.

Nappaa riskitön veto ja tienaa Teemu Pukin maalilla jopa 223 euroa!