Näkökulma: Palloliitto hereille! – Nyt jos koskaan tilaisuus ottaa hyöty irti Huuhkajien liidosta

© Kuva: Juha Tamminen
Atalanta antaa kyytiä heikolle Brescialle! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

”Teemu Pukille patsas”. ”Rive presidentiksi”. ”No Pukki, No Party”. Sosiaalisessa mediassa riemuitaan Huuhkajien dramaattista voittoa Virosta. Palloliitolla on nyt tärkeä tehtävä.

Suomi on tällä hetkellä sekaisin Huuhkajien voittokulusta Nations Leaguessa ja Teemu Pukin ilmiömäisestä kunnosta. Tai tarkemmin sanottuna suomalainen jalkapallokupla on tällä hetkellä sekaisin edellä mainituista asioista. Nyt olisi joka tapauksessa Palloliitolla mahdollisuus tehdä maajoukkueen menestyksestä koko Suomen juttu. Ilmaiseksi se ei kuitenkaan tule.

Palloliitolla on nyt sellainen tuote, joka liikuttaa kansaa.

Palloliiton pitäisi pohtia pikaisesti, miten Huuhkajien lisäajan maalilla tullut 1-0-voitto Virosta voitaisiin hyödyntää parhaalla mahdollisella tavalla. Maanantain Kreikka-kotiottelu Tampereella tulee nopeasti. Ottelun kellonaika ei ole otollinen suomalaisille, sillä peli pelataan vasta kello 21.45. Joka tapauksessa Palloliitolla on nyt sellainen tuote, joka liikuttaa kansaa. Siitä oivallinen esimerkki oli 3000 kannattajaa Tallinnassa.

Lisäksi Huuhkajat herättää vahvoja tunteita. Ja mikä parasta, joukkueessa pelaa tulikuuma hyökkääjä, Teemu Pukki. Suomalaishyökkääjä on nyt kuuma myös markkinointimielessä.

Valitettavan usein suomalaisessa jalkapallossa tilanne on ollut se, ettei A-maajoukkueen tulokset ole olleet sellaisia, joilla lippuja myytäisiin. Rämpiminen pohjamudissa on tuottanut tietynlaisen kuvan isolle yleisölle suomalaisesta jalkapallosta, joka ei ole ollut kovin positiivinen. Nyt olisi mahdollisuus muuttaa ison yleisön asenteita.

Nyt pitäisi saada koko kansa liikkeelle. Torilla tavataan!

Huuhkajat suorastaan liitää. Tuo liito pitäisi nyt saada näkymään valtakunnallisesti, ei vain suomalaisen jalkapallon omassa kuplassa. Tuo kupla kyllä tekee voitavansa ostamalla lipun peliin ja tukeamalla joukkuetta. Nyt pitäisi saada koko kansa liikkeelle. Torilla tavataan!

Juho Hirvonen
Twitter: @jkhirvonen

Atalanta antaa kyytiä heikolle Brescialle! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!