Pasi Rautiainen lipsautti hulvattomasti Viasatin studiossa – otti myös kantaa Roman Eremenkon tilanteeseen

© Kuva: Juha Tamminen

Suomen 2-0-voitto Kreikasta ja neljän ottelun voittoputki Nations Leaguessa sai myös Viasatin asiantuntija Pasi Rautiaisen syttymään. Tuttuun tapaan tekstiä tuli solkenaan.

Rautiainen hehkutti Suomen upeaa rekordia sekä voittoa Kreikasta. Korostaessaan Huuhkajien menestystä suomalaiselle futiskansalle, sekaan tuli pieni huvittava lipsahdus.

– Tämä on Suomen futikselle ja futista rakastaville suomalaisille ihmisille, jotka ovat joutuneet kulkemaan varjoissa tai häntä koipien välissä, niin tosi tärkeä asia. Edelleen mä sanon, että tästä pitää jatkaa.

– Nyt kun on tällainen flow, fiilis ja stondis päällä, nyt ne vieraspelit kunnialla kotiin, Rautiainen hehkutti Viasatin studiossa.

”Stondis” viittaa miehen erektioon. Studiotiimin muut jäsenet, juontaja Ville Klinga ja asiantuntija Keke Armstong ottivat kuitenkin Rautiaisen analyysin viilipyttymäisesti vastaan eikä ilmekään värähtänyt kummallakaan.

Rautiainen antoi myös joukkueelle isot kehut Kreikka-pelistä.

– Tämä oli niin… tämä oli joukkue. Kun katson Tim Sparvin pelaamista, niin välillä näyttää, etteivät jalat riitä yhtään mihinkään, mutta se poika tekee töitä. Glen Kamara nähtiin tänään ensimmäistä kertaa kunnolla, me nähtiin Robind Lod ja meillä on loistava maalivahti (Lukas Hradecky).

Eremenkolle uusi mahdollisuus

Rautiainen otti myös kantaa Roman Eremenkon tilanteeseen. Eremenko on kärsinyt doping-pannansa ja hän on käytettävissä marraskuun Nations League -otteluissa. Eremenko ei ole vielä kertonut, mitä hän aikoo tehdä maajoukkueen suhteen. Suomen päävalmentaja Markku Kanerva on kertonut, että Eremenko kertoo asiasta myöhemmin.

Rautiainen korosti motivaation tärkeyttä, mikäli Eremenko tulisi takaisin maajoukkueeseen.

– Se (Eremenkon motivaatio) pitää nyt Riven (päävalmentaja Kanervan) ja muiden selvittää. Pitää haluta tulla täydellä sydämellä pelaamaan isänmaan ja näiden värien puolesta. Pitää olla palava halu vetää tuo paita päälle, pelata isiemme synnyinmaalle.

– Jos ei halua, sitten ei natsaa. Sitäkin päätöstä pitää kunnioittaa, Rautiainen sanoi.

Eremenko kärähti kokaiinin käytöstä, mutta Rautiainen on valmis antamaan Moskovan Spartakin pelaajalle uuden mahdollisuuden.

– Mun mielipide on se, että jokainen ihminen ansaitsee toisen mahdollisuuden.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.