PS Kemillä uusi tie auki, jotta pelit jatkuvat Ykkösessä – veikkausliigajäähyväisissä synttärijuhlat

© Kuva: Juha Tamminen
Osasuna ja Betis perjantain La Liga-matsissa! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!

Veikkausliigasta kauden päätteeksi putoava PS Kemi tiedottaa kotisivuillaan, että seurassa kaavaillaan omistuspohjan laajentamista. Tällä hetkellä seuran A-osakkeilla on vain kaksi omistajaa, mutta jatkossa mieluusti enemmän.

– Ajatuksena on se, että jatkossa A-osakkeiden omistajia olisi 5-10 nykyisen kahden sijasta, seuran pääomistaja Antti Pasanen kertoo.

Uusia omistajia etsittäessä haku ei rajoitu vain Meri-Lappiin.

– Tavoitteena on saada omistuspohjaan lisää hartioita ja mielellään niin, että omistajuus jakautuu tasaisemmin. Olisi hienoa, jos omistajat löytyvät tältä talousalueelta, mutta pidämme mielet avoimena kaikkiin suuntiin, Pasanen lisää.

Omistuspohjan laajentaminen kulkee rinta rinnan seuran aloittaman varainkeruukampanjan kanssa. Rahoitusjärjestelyjen päämääränä on varmistaa PS Kemin pelaaminen Ykkösessä kaudella 2019.

PS Kemi täyttää 19 vuotta ensi sunnuntaina 21.10. Samana päivänä se pelaa myös seurahistoriansa ensimmäisen, kolmivuotisen veikkausliigavisiitin viimeisen kotiottelun. Pääsarjajäähyväisissä vastaan asettuu IFK Mariehamn.

Seura houkuttelee läksiäisiin yleisöä tarjoamalla näille ilmaisen sisäänpääsyn. Katsojat saavat toki pulittaa seuran kanssaan sopivaksi katsomansa vapaaehtoisen pääsymaksun.

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!

Osasuna ja Betis perjantain La Liga-matsissa! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!