Hallitseva Italian mestari Juventus voitti tiistaina sveitsiläisen Young Boysin Mestarien liigassa 3-0.

Ottelun ensimmäistä maalia tarvitsi odottaa vain viidennelle minuutille. Leonardo Bonucci lähetti keskikentältä upean pallon Young Boysin linjan taakse. Paulo Dybala oli asetellut askelmerkkinsä täydellisesti, sillä hän pääsi viimeistelemään suoraan ilmasta.

Argentiinalaishyökkääjä onnistui maalinteossa myös 34. minuutilla. Young Boysin maalivahti David von Ballmoos torjui Blaise Matuidin yrityksen, mutta Dybala oli ensimmäisenä paluupallossa ja laittoi pelivälineen verkkoon.

Dybalalla oli useampikin mahdollisuus iskeä kolmas maali, mutta hän sai viimein hattutemppunsa 69. minuutilla. Mario Mandžukić nosti hienon kuvion päätteeksi pallon Juan Cuadradolle, joka jatkoi sen maalin edustalle. Dybala liukui pelivälineen sisään.

Young Boysin urakka vaikeutui entisestään, kun Mohamed Camara nappasi illan toisen keltaisen korttinsa 78. minuutilla. Sveitsiläiset pelasivat ottelun loppuun yhden vajaalla.

Valioliigan viime kauden ykkönen Manchester City nappasi 2-1-voiton Saksan Bundesliigan Hoffenheimista.

Citylle tarjoiltiin sokkihoitoa jo ensimmäisellä minuutilla, kun Kerem Demirbayn oivallus vapautti Ishak Belfodilin maalintekoon ja algerialaishyökkääjä siirsi isännät johtoon.

Hoffenheim ei saanut kuitenkaan nauttia johdostaan kuin hetken, sillä Sergio Agüero toi manchesterilaiset tasoihin kahdeksannella minuutilla.

Tasalukemissa edettiin aina 87. minuutille saakka. Cityn Bernardo Silva pääsi keskittämään vasemmalta laidalta. Nuori Hoffenheim-toppari Stefan Posch pääsi syöttöön väliin, mutta ei huomannut David Silvaa, joka riisti pallon häneltä ja ratkaisi voiton Citylle.

Manchester City nappasi tuloksella ensimmäiset pisteensä tämän kauden lohkovaiheessa.