Tottenham joutui maksamaan virheistään Mestarien liigassa

© Kuva: Getty Images

Mestarien liigan kello 19.55 alkaneet ottelut on saatu päätökseen.

Hollantilainen PSV Eindhoven ja Englannin Valioliigan Tottenham tasasivat pisteet B-lohkon kamppailussa lukemin 2-2. Tulos merkitsi kummallekin pistetilin avausta.

PSV:n meksikolaistaituri Hirving Lozano huudatti kotiyleisöä puolen tunnin kohdalla, kun hän ryöväsi pallon Tottenham-toppari Toby Alderweireldilta ja ryntäsi karkumatkalle kohti vieraiden maalia. Alderweireld ennätti vielä Lozanon vedon tielle, mutta pallo kimposi puolustajan jaloista yli maalivahti Hugo Llorisin.

Tottenham tuli tasoihin vielä ensimmäisellä jaksolla. Kieran Trippier oli noussut syvälle PSV:n puoliskolle ja pääsi antamaan matalan syötön rangaistusalueelle vapaaksi unohtuneelle Lucas Mouralle. Brasilialaislaituri latasi suoraan vastapalloon, ja peliväline otti vielä kimmokkeen kotijoukkueen puolustuksesta ennen kuin se jatkoi matkaansa verkkoon.

Lontoolaiset siirtyivät johtoon 55. minuutilla. Christian Eriksen pelasi hyvin yhteen Son Heung-minin kanssa ja löysi loistavalla keskityksellään PSV:n maalilta Harry Kanen, joka puski pallon sisään.

Tottenhamin vaikeudet eivät jääneet Alderweirdeldin ensimmäisen jakson virheeseen. Lozano aiheutti vieraille päänvaivaa, kun hän oli päästä Tottenhamin pallonmenetyksen jälkeen maalintekoon. Lloris syöksyi tolppien välistä meksikolaista vastaan ja häntä jaloille. Ranskalaistorjuja palkittiin suorituksesta suoralla punaisella kortilla.

Son Heung-min joutui antamaan paikkansa kakkosvahti Michel Vormille, joka joutui kaivamaan pallon selkänsä takaa jo viitisen minuuttia myöhemmin. Tottenhamilla oli suuria vaikeuksia purkaa pallo boksistaan vapaapotkun jälkimainingeissa, ja Luuk de Jong pääsi hyödyntämään tilaisuuden. PSV-kärjen tasoitus syntyi 87. minuutilla.

Belgialainen Club Brugge pelasi kotonaan 1-1-tasapelin ranskalaista AS Monacoa vastaan. Molemmat saivat tuloksen myötä ensimmäiset pisteensä A-lohkossa.

Vierasjoukkue siirtyi johtoon reilun puolen tunnin jälkeen, kun Aleksandr Golovinin oivallus vapautti Moussa Syllan maalintekoon. Ranskalaisnuorukainen sijoitti laukauksensa takanurkkaan.

Brugge tuli tasoihin vain muutamaa minuuttia myöhemmin. Kookas brasilialaiskärki Wesley oli Monacon puolustukselle liian vaikea pideltävä, ja hän jatkoi Hans Vanakenin keskityksen päällään sisään.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.