Veikkausliigan viimeisiä kotiotteluita – montako kertaa olit kauden aikana paikan päällä?

© Kuva: Juha Tamminen
Hammers haastaa Man Unitedin! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Veikkausliigassa pelataan viikonloppuna kauden toiseksi viimeinen kierros – puolella joukkueista on siis edessään viimeinen kotiottelu. Vielä epäselvää toki on, ketkä jatkavat kautta muita pidempään karsintojen merkeissä.

Helsinki, Tampere, Kuopio, Kemi ja Vaasa toimivat sunnuntaina viimeistä kertaa kaudella 2018 liigan kotiotteluiden kaupunkeina. Turussa viimeisen kotipelinsä pelaa FC Inter, TPS esiintyy Veritas stadionilla vielä ainakin päätöskierroksella, 27. lokakuuta.

Kemissä hyvästellään maan korkein sarjataso tällä erää; viimeisen ottelun vieraan osaa saa kunnian näytellä sarjapaikastaan edelleen taisteleva IFK Mariehamn.

Montako kertaa itse kävit paikan päällä tällä kaudella tukemassa joko omaa joukkuettasi, tai kotimaisen pääsarjatason jalkapalloilua yleensä? Usealla suunnalla siihen on nyt tarjolla viimeisiä mahdollisuuksia. Suomifutis.com muistuttaa, että seuraavaan saumaan on melko pitkä aika.

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!

Kertoimet ottelulle Ilves - FC Inter Turku 22.09.2019

Hammers haastaa Man Unitedin! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!