Palloliiton puheenjohtaja Ari Lahti hehkutti kannattajien luomaa tunnelmaa Tallinnassa Viroa vastaan Viasatin haastattelussa. Huuhkajat kohtaa Kreikan kello 21.45 Nations Leaguessa.

Peräti 3000 kannattajaa matkusti vierasotteluun Tallinnaan viime perjantaina. Suomi nappasi tärkeän voiton Virosta Teemu Pukin lisäajalla tulleella maalilla 1-0-lukemin. Tunnelma Tallinnan A. Le Coq Arenalla oli huima.

– Se antoi osviittaa siitä, että jos joskus päästään isoihin kisoihin, niin sinne lähtee varmasti suuri armeija kannattajia mukaan. Tuollaista tunnelmaa oli hieno nähdä, Lahti hehkutti Viasatille.

Huuhkajat johtaa C-divisioonassa omaa lohkoaan puhtaalla pelillä. Lohkon voittaja etenee Nations Leaguen jatkopeleihin, joista jokaisen divisioonan voittaja etenee EM-kisoihin, mikäli paikkaa ei aukea perinteisistä EM-karsinnoista. Lahti ei vielä lähtenyt varailemaan lippuja Nations Leaguen jatkopeleihin.

– Varmaan toive on siellä (jatkopeleissä), ja hyvin karsinnat ovat alkaneet. Kolme kovaa ottelua on kuitenkin jäljellä, ei passaa vielä lohkovoittoa julistaa. Mennään peli kerrallaan. Joukkueessa tuntuu olevan kuitenkin erittäin luottavainen tunnelma, Lahti analysoi.

Alla tunnelmia kannattajien marssilta Ratinaan. Jos et näe, voit katsoa sen tästä.

Huuhkajat

@Huuhkajat
Myös Suomen Maajoukkueen Kannattajat ovat marssineet pelipaikalle! 🙌🏻🏟 #Huuhkajat #SMJK @Pohjoiskaarre