Andrés Iniesta avautui masennuksesta: ”Kun ei löydä asioita, joihin tähdätä”

© Kuva: Getty Images
Jatkaako West Ham nousuaan? Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Japanilaisessa Vissel Kobessa nykyisin jalkapalloileva, entinen Barcelona-kapteeni Andrés Iniesta puhui TV-kanava La Sextan haastattelussa vaikeistakin asioista. Yksi näistä oli keskikenttämiestä aiemmin uralla vaivannut masennus.

– Oli aika, jolloin en malttanut odottaa iltaa, jolloin saatoin ottaa lääkkeen rentoutuakseni. Kun on masentunut, ei vain pysty olemaan oma itsensä. On tuskallista olla tilassa, jossa ei pysty pitämään elämän osa-alueita hallussa.

Yhtä lailla huippu-urheilija, kuin kuka tahansa meistä, tarvitsee syitä suunnata päivittäisiin haasteisiin.

– On vaikea motivoitua, kun ei löydä asioita joihin tähdätä. Ei vain pysty ajattelemaan positiivisesti.

Iniesta kommentoi myös El Clásico -asetelmaa, etenkin yhden henkilön kautta.

José Mourinho lietsoi sotatilaa joukkueiden välille. Siinä ei ollut enää kyse normaalista jalkapalloon liittyvästä vihollisuudesta, vaan puhtaasta vihasta. En voinut sietää sitä, varsinkaan, kun se vahingoitti maajoukkuetta, synnyttäessään jakolinjoja seurajoukkueiden pelaajien välillä.

Jatkaako West Ham nousuaan? Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!