Bayern-tähti pyysi aggressiivista käytöstään toimittajalta anteeksi: ”Tekoni oli väärin”

© Kuva: Getty Images

Bayern Münchenin ranskalainen laitahyökkääjä Franck Ribéry on pyytänyt anteeksi toimittajalta, johon hän kävi käsiksi viime viikonloppuna.

Ribéry, 35, läpsäytti maanmiestään, beIN Sportsin toimittaja Patrick Guillouta, kasvoihin kolmesti ja tönäisi lopulta häntä. Välikohtaus sattui pukukoppikäytävässä, kun Bayern oli juuri hävinnyt Bundesliigassa Borussia Dortmundille 2-3.

Tiettävästi Ribéry kiihtyi siksi, että Guillou oli kritisoinut tämän panosta TV-lähetyksessä. Guilloun mielestä Ribéry oli osasyyllinen kahteen Dortmundin maaliin.

Ribéry ilmoitti itse tapahtuneesta Bayernin seurajohdolle. Urheilutoimenjohtaja Hasan Salihamidzic vahvisti yhteenoton maanantaina ja kertoi, että Ribéry ja Guillou aikovat tavata selvittääkseen asian.

Nyt tuo tapaaminen on takana. Ribéry kommentoi hänen ja Guilloun keskustelua myös Bayernin sosiaalisessa mediassa.

– Tapasin Patrick Guilloun. Oli hyvä juttu, että hän tuli Müncheniin. Puhuimme yhdessä pitkään siitä, mitä Dortmund-ottelun jälkeen tapahtui.

– Tietysti tekoni oli väärin. Olin ottelun jälkeen todella tunteikas.

– Pyysin Patrickilta ja hänen perheeltään anteeksi eilen. Toivon, että voimme jättää tämän taaksemme. Siksi tämä tapaaminen oli tärkeä hänelle ja minulle.

Ribéryn oli määrä saada yhdessä joukkuekaverinsa Arjen Robbenin kanssa Bambi-palkinto heidän luovasta pelaamisestaan Bundesliigassa, mutta palkinnon jakava Hubert Burda Media päätti viime hetkellä, ettei se aio antaa kunniaa Ribérylle sattuneen takia.