FC Inter Turku saa puolustukseensa kokemusta ja tutun pelaajan, kun Juuso Hämäläinen palaa seuraan RoPS:issa vietettyjen kausien jälkeen. 24-vuotias raisiolainen jätti sinimustapaidat tammikuussa 2016. Nyt syntynyt sopimus on kaksivuotinen.

Kokemusta on Rovaniemellä karttunut rutkasti lisää; viime kaudella pelattujen veikkausliigaotteluiden lukema kasvoi 27 pelin verran. Kaiken kaikkiaan uralla merkintöjä kotimaan korkeimmalta tasolta on 168.

Ensimmäisen kerran jo 11-vuotiaana Interiä edustanut pakki on tuoreelle päävalmentaja José Riveirolle mieluinen tulokas.

– Juuso on tärkeä palanen joukkueeseemme ja erittäin luotettava pelaaja pelin joka vaiheeseen. Hän on henkisesti vahva, kovasti töitä tekevä ja kilpailuhenkinen pelaaja, joka haluaa jatkuvasti kehittää itseään. Joukkueeseen tarvitaan juuri tämän mentaliteetin pelaajia. Hän on myös fantastisessa iässä: vielä nuori, mutta silti jo kypsä pelaaja. Hän osoitti kyvykkyytensä erityisesti viime kaudella Rovaniemellä, Riveiro kuvailee.

Hämäläinen itse odottaa uutta, jossa hänen uskoakseen on paljon tuttua.

– On mukava palata kotiin Interiin. Odotan etenkin Riveiron valmennuksessa harjoittelua. Hän jakaa RoPS:in päävalmentaja Toni Koskelan kanssa saman pelifilosofian, joka tuntuu itsellenikin kaikkein omimmalta.

Hämäläinen liittyy FC Interin joukkueen mukaan tammikuun alussa.

Päivitetty 27.11.2018 klo 12.27: sopimuksen kesto