HJK:lle kova vahvistus keskikentälle – huippulupaus lainalle vuodeksi

© Kuva: Juha Tamminen

HJK on tehnyt vuoden mittaisen lainasopimuksen FC Midtjyllandin Kaan Kairisen kanssa. Kairinen liittyy HJK:n vahvuuteen tammikuussa.

Kairinen, 19, on yks suomalaisen jalkapallon lupaavimmista junioreista. Viime kaudella Kairinen pelasi FC Interissä lainalla kuudessa ottelussa. Interin kasvatti Kairinen pelasi ensimmäisen Veikkausliiga-ottelunsa lokakuussa 2014 vain 15-vuotiaana. Tanskassa tilille on kertynyt vasta viisi ottelua pääsarjassa.

Keskikenttäpelaaja siirtyi Midtjyllandiin jo helmikuussa 2016. Murtautumista hallitsevan Tanskan mestarin edustusjoukkueeseen ei olla vielä nähty. Nyt Pikkuhuuhkajien avainpelaajiin kuuluva Kairinen hakee nostetta uralleen hallitsevasta mestarista HJK:sta.

– Kaan Kairinen on erittäin potentiaalinen nuori pelaaja. Kaan on hyvä pallon kanssa ja tuo lisäarvoa hyökkäyspelaamiseemme monipuolisilla syötöillään. Kaksikkona hän on pelannut Sebastian Dahlströmin kanssa Suomen U21-maajoukkueessa jo parin vuoden ajan. Kaan on erittäin kehityskelpoinen pelaaja, jonka parhaat ajat ovat vielä tulossa, päävalmentaja Mika Lehkosuo kommentoi seuran nettisivuilla.

Kairinen on tunnettu todella vaarallisesta vasemman jalan laukauksestaan, ja hän viihtyy parhaiten keskikentällä hyökkäävämmässä roolissa.

– Tosi hyvällä fiiliksellä tulen Suomen parhaaseen joukkueeseen. Odotan innolla tulevaa kautta ja varsinkin europelejä.

– Uskon, että tuon HJK:n keskikentälle pallollista varmuutta. Dalen kanssa olen pelannut yhdessä jo maajoukkueessa, ja kemiat ainakin natsaavat tosi hyvin yhteen. Toivottavasti pääsen esittelemään taitojani täyden fanikatsomon edessä niin koti- kuin vieraspeleissäkin, Kairinen kertoi.

Lähde: HJK


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.