Italian tähtitoppari joutui kotipelissä fanien hampaisiin: ”Aina on imbesillejä”

© Kuva: Getty Images

Italian miesten maajoukkueen pitkäaikainen luottotoppari Leonardo Bonucci joutui lauantaina kuuntelemaan läpi ottelun ivailua katsomosta, kun Portugali oli vierailemassa San Sirolla Nations Leaguessa.

Bonucci, 33, teki yhden kauden mittaisen reissun San Siron isäntien, AC Milanin, paitaan, kunnes hän palasi viime siirtoikkunassa takaisin sinne, mistä lähtikin – Juventukseen. Vuoden keikka kilpailijan väreissä aiheutti eripuraa kummankin joukkueiden kannattajien keskuudessa.

Lauantaina Bonucille huudettiin, kun hänen nimensä kuulutettiin ennen ottelua ja joka kerta, kun hän koski palloon. Juventus-puolustajan mukaan ivailijat eivät päässeet hänen ihonsa alle.

– Aina tulee olemaan imbesillejä, kommentoi Bonucci Rai Sportille.

– Minulle merkitsee vain se, että minulla on joukkuekaverieni ja valmentajan luottamus.

Italia oli ottelussa hienoisesti niskan päällä, muttei kyennyt hyödyntämään luomiaan maalintekopaikkoja. 0-0-tasapeli kelpasi Portugalille, joka varmisti tuloksella, että se pelaa Nations Leaguen A-liigan lohkovoittajien turnauksessa ensi kesänä. Italian säilyminen A-liigassa varmistui jo aikaisemmin, kun Puolan putoaminen B-liigaan varmistui.

Bonucci oli tyytyväinen lauantain esitykseen, mutta tietää, että Italia pystyy vielä parempaan.

– Me yritimme parhaamme. Pelasimme hyvin ensimmäisellä puoliajalla ja loimme 2-3 maalintekopaikkaa, jotka antoivat meille mahdollisuuden mennä johtoon.

– Tauon jälkeen Portugali muutti pari asiaa taktisesti ja onnistui häiritsemään luovuuttamme. Bernardo Silva pelasi lähempänä Marco Verrattia ja Jorginhoa, mutta onnistuimme silti etenemään syötöillä kohti maalia. Meidän on vain oltava kliinisempiä hyökkäyksessä.