Manchester Cityn keskikenttäpelaajaa Kevin de Bruyneä odottaa pahimmillaan yli kuukauden sairasloma, kertoo Telegraph.

De Bruyne, 27, jouduttiin ottamaan keskiviikkona 85. minuutilla vaihtoon Englannin liigacupin ottelussa Fulhamia vastaan. Fulhamin puolustaja Timothy Fosu-Mensah tipahti kaksinkamppailutilanteessa de Bruynen vasemman polven päälle, ja belgialainen viestitti välittömästi vaihtopenkille, että haluaa tulla pois kentältä.

Telegraphin mukaan Cityn lääkintähenkilökunnan testeissä selvisi, että vamma saattaa pitää pelaajan sivussa 4-6 viikkoa. Jos arvio pitää paikkaansa, jää de Bruyneltä väliin ainakin kuusi Cityn ottelua.

Hänen loukkaantumisensa on huono uutinen myös Belgian maajoukkueelle, joka pelaa marraskuussa Nations Leaguen lohkovaiheen viimeiset pelinsä, Islantia ja Sveitsiä vastaan. Belgia voitti kaksi ensimmäistä otteluaan ja on tasapisteissä lohkokärki Sveitsin kanssa, jolla on ottelu enemmän pelattuna.

Keskiviikon Fulham-ottelu oli kauden ensimmäinen peli, jossa de Bruyne oli Cityn aloituskokoonpanossa Englannin kilpailuissa. Hän oli aiemmin tällä kaudella sivussa noin kaksi kuukautta loukattuaan oikean polvensa elokuussa.