Mestarien liigan kello 19.55 käynnistyneet ottelut on saatu päätökseen.

Tiistain toistaiseksi isoin yllätys nähtiin Serbiassa, missä Belgradin Punainen tähti kaatoi Liverpoolin 2-0.

Liverpool hukkasi ottelun alkuhetkillä parikin paikkaa, ja kotijoukkue hyödynsi tilaisuutensa 22. minuutilla, kun Milan Pavkov nousi kulmapotkussa korkeimmalle ja puski pallon sisään.

Sama pelaaja oli asialla seitsemän minuuttia myöhemmin. Pavlov sai pelivälineen Liverpoolin pallonmenetyksestä ja karisti Georginio Wijnaldumin kannoiltaan ennen kuin hän laukoi hienolla kudilla loppulukemiksi 2-0.

Liverpool on vielä toistaiseksi C-lohkon kärjessä kuudella pisteellä, mutta tilanne saattaa muuttua illalla, kun ottelun vähemmän pelanneet Napoli ja Paris Saint-Germain mittelöivät Italiassa. Napolilla on peliin lähdettäessä viisi pistettä, PSG:llä neljä. Belgradin Punainen tähti nousi voittonsa myötä neljään pisteeseen.

Ranskan pääsarjassa konttaava AS Monaco jatkoi heikkoja otteitaan eurokentillä häviämällä kotonaan belgialaiselle Club Bruggelle 0-4.

Ruhtinaskunnassa nähtiin kolme maalia jo avausjaksolla. Hans Vanaken sai kunnian viedä vieraat lähietäisyydeltä johtoon jo 12. minuutilla. Vanaken tuplasi maalisaldona hetkeä myöhemmin, kun peliväline osui hänen laukauksessaan Monaco-puolustajaa käteen. Pallo vietiin pilkulle, ja Hanaken iski illan toisensa.

Brasilialaiskolossi Wesley synkensi Monacon iltaa entisestään 24. minuutilla. Hän leikkasi pallon kanssa keskustaan ja tykitti tyylikkäästi takakulmaan. Loppulukemat viimeisteli toisella puolikkaalla Ruud Vormer.

Lokakuussa Monacon päävalmentajaksi nimitetyllä Thierry Henryllä riittää tehtävää. Hänen joukkueensa on kerännyt lohkovaiheessa neljästä ottelusta vain yhden pisteen. Bruggella on nyt neljä pistettä. A-lohkon kärkijoukkueet Borussia Dortmund (9) ja Atlético Madrid (6) kohtaavat vielä tänään kello 22.00 alkavassa ottelussa.