Huuhkajat varmisti lohkovoiton Nations Leaguessa, kun se koki Ateenassa 0-1-tappion Kreikalle. Tappio riitti lohkovoittoon, kun aiempi kohtaaminen päättyi Suomen 2-0-voittoon. Suomi kohtaa vielä päätösottelussa sunnuntaina Unkarin.

Päävalmentaja Markku Kanerva oli iloinen lohkovoitosta, vaikka tappio tulikin.

– Ensinnäkin harvoin hymyilyttää tappion jälkeen. Tämä riitti meille ja päästiin välitavoitteeseen.

– Totta kai hienoa, kun fanitkin olivat täällä mukana. Onneksi saimme heille palkinnon. Jotenkin vaikeaa, kun häviää matsin, niin silti iloita. Matka jatkuu vielä, Kanerva sanoi Viasatin haastattelussa.

[readmore from=nations-league]

Suomella oli omat paikkansa tasoittaa ottelu. Mutta ennen kaikkea Suomen joukkue kesti paineet ja selvitti tiensä jatkopeleihin.

– Hyvin vaihteleva peli. Ensimmäisellä jaksolla Kreikka pakotti meidät puolustamaan. Kovasti jätkät tekivät töitä. Vieläkään ei ole vastustaja tehnyt meille maalia, harmi vaan, että se meni nyt sitten omasta pelaajasta, Kanerva myhäili viitaten Albin Granlundin omaan maaliin, joka jäi ottelun voittomaaliksi.

LUE LISÄÄ ottelusta tästä linkistä.

Jasse Tuomisella oli kaksi loistavaa tekopaikkaa ja Teemu Pukki pääsi jo yhdeksännellä minuutilla läpiajoon, mutta pallo karkasi Kreikan maalivahdille.

– Oli meillä hyvä tontti ensimmäisellä jaksolla ja muutama muukin hyvä aihio. Viimeiset syötöt vähän karkasivat ja Temellä (Pukki) oli vähän huono tatsi siinä. Oli meillä saumat tehdä maali.

– Kokonaisuudessaan täytyy olla tyytyväinen, varsinkin taisteluilmeeseen, Kanerva kehui.