© Kuva:

Mestarien liiga: Dortmund kiireesti peleihin – CoolBet lahjoittaa 92 euroa

Mestarien liiga
Borussia Dortmund – Club Brugge
Keskiviikko 22.00

Dortmund nousussa

Jos piekset kotonasi Atletico Madridin lukemin 4-0, mitä voi odottaa, kun vastaan asettuu huomattavasti heikompi belgialaisseura Brugge? Niinpä.

Bundesliigassakin ilmiömäisen kauden pelannut Dortmund tulee lähivuosina olemaan todella kova Mestarien Liigankin tasolla. Hyvä nuori joukkue on jo nyt, siitä kertoo kolme komeaa voittoa neljästä yrittämässä.

Dortmund on ollut voittamaton tällä kaudella kotikentällään niin Mestarien Liigassa kuin Bundesliigassakin. Joukkueen kotipeleissä on nähty uskomattoman paljon maaleja – kotijoukkue on iskenyt niitä itse 3,83 maalin keskiarvolla. Ei ihme, että vierasjoukkueet ovat olleet helisemässä.

CoolBet joutuu tiputtamaan kertoimiaan

Mikäli et ole vielä CoolBetin asiakas, nyt viimeistään kannattaa avata tili. Saat 10€ talletuksella käyttöösi 50€ pelirahaa. Jos Dortmund voittaa vähintään kahdella maalilla, sijoittamasi 10€ poikii sinulle jopa 92€ puhdasta käteistä.

Olisimme toki pelaamassa kerrointa 1,84 ilman bonustakin. Monella muulla bookkerilla Dortmundin kertoimet ovat jo romahtaneet. Esimerkiksi Veikkaus on hinnoitellut vähintään kahden maalin kotivoiton kertoimeksi 1,70. Tätä tarjousta tuskin enää ottelun alla on löydettävissä, joten suosittelemme pelaamaan ylikertoimen heti talteen.

Viisinkertaista ensitalletuksesi ja pelaa vihje:

1. Siirry Coolbetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee 10€ talletus koodilla 4XBONUS.
3. Lyö veto otteluun Borussia Dortmund – Club Brugge ja kohteeseen Dortmund vähintään kahden maalin voitto. Jos Dortmund voittaa vähintään kahdella maalilla, sijoittamasi 10€ poikii sinulle 92€ potin.