© Kuva: Getty Images

Pep Guardiolan vastaus Dani Alvesin hupaisaan kehuun ei jätä ketään kylmäksi

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Manchester Cityn manageri Pep Guardiola on ollut pidetty valmentaja useiden hänen entisten pelaajien silmissä. PSG:ssä nykyisin pelaava laitapuolustaja Dani Alves kehui Guardiolaa valmentajana Sky Sportsin pitkässä haastattelussa.

Guardiola valmensi Alvesia FC Barcelonassa vuosina 2008-12. Guardiolan Barcelona oli suorastaan suvereeni joukkue, mikä näkyi myös palkintosateena. Alves siirtyi Barcelonaan Sevillasta vuonna 2008. Samoihin aikoihin myös Guardiola nousi Barcelonan edustusjoukkueen päävalmentajaksi.

– Muistan ensimmäisen keskustelun hänen kanssaan. Ensimmäisestä hetkestä alkaen hän teki hyvin, hyvin, hyvin selväksi, mitä hän halusi ja miksi oli ottanut työn vastaan. Hänellä oli valtava halu tehdä asioita eri tavalla joukkueen päävalmentajana. Toki se oli haaste, mutta muistan, kun hän sanoi: ”Voin tehdä tämän vain, jos seuraatte minua”, Alves avasi.

Alves kehui Guardiolaa valmentajana ja teki jopa hupaisan vertauksen. Alvesin mielestä Guardiolan valmennettavana oleminen oli parempaa kuin seksi.

– Guardiola kehitti minua paljon jalkapalloilijana. Hän opetti minulle paljon asioita, ja siksi jokaisessa haastattelussa sanon samaa: Hän on paras valmentaja, jonka kanssa olen työskennellyt.

– Hän on nero ratkaisevissa hetkissä. Hän teitää miten saa pelaajat ymmärtämään tarkalleen, mitä pitää tehdä. Useissa tapauksissa hän oli se valmentaja, joka voitti meille otteluita. Meidän piti vain seurata hänen ohjeitaan, Alves ylisti.

Alvesin kehut kantautuivat perjantaina myös Manchester Cityn järjestämään lehdistötilaisuuteen. Guardiolalta kysyttiin Alvesin kehuista ja siitä, onko todella hänen valmennettavana oleminen parempaa kuin seksi.

– Minä pidän enemmän seksistä, Guardiola nauratti toimittajia.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon