Peter Crouchia kutsuttiin valehtelijaksi – todisti väitteensä Andrés Iniestasta

© Kuva: Getty Images

Englannin Mestaruussarjan Stoken hujoppihyökkääjä Peter Crouch tunnetaan jalkapallokenttien huuliveikkona, jonka suusta on kuultu mitä ihmeellisimpiä tarinoita.

Englannin entinen maajoukkuekärki kertoi pari kuukautta sitten podcast-ohjelmassa, että Barcelonan ja Espanjan maajoukkueen legendapelaaja Andrés Iniesta oli kerran lomalla kysynyt, suostuisiko Crouch yhteiskuvaan hänen kanssaan.

Ihmiset epäilivät Crouchin väitettä, ja mies kertoi podcastissaan, että ihmiset kaduilla kutsuivat häntä valehtelijaksi, koska Crouch ei ollut todistanut kertomustaan. Viimein, 66 päivää tarinan kertomisen jälkeen, hän piti sanansa ja toi kuvan kansan näytille.

– Olen niin iloinen, että kysyit tästä, vastasi Crouch hymyillen kysyttäessä asiasta.

– Niin monet ihmiset epäilivät minua. Ihmiset ovat tulleet kadulla vastaan ja kutsuneet minua valehtelijaksi. ”Ei sinulla ole kuvaa Iniestan kanssa, olet keksinyt kaiken”.

Haastattelija huomautti, että Iniesta ja Crouch vaikuttavat kuvassa läheisiltä, mihin konkarihyökkääjä vastasi vitsaillen.

– Kuule, olen tavannut monia faneja. Olen tavannut satoja faneja vuosien saatossa, ja Andrés on yksi mukavimmista faneista, jonka olen tavannut.

Iniesta pelaa nykyään japanilaisessa Vissel Kobessa.


PÄIVÄN VIHJE: TOTTENHAM – LIVERPOOL

Syveneekö varjojen mailla taivaltavan Liverpoolin ahdinko Tottenhamin vieraana?