Etelä-ranskalaisessa Briven kaupungissa syntyneen poikalapsen vanhemmat ovat ilmeisen vaikuttuneita maansa maailmanmestareista – pariskunta nimittäin on päättänyt antaa jälkikasvunsa edustajalle nimeksi Griezmann Mbappé. Viranomaisille tämä ei kuitenkaan välttämättä käy.

Kaupungin pormestarin toimistosta vahvistettiin BBC:lle, että yleistä syyttäjää on informoitu nimisuunnitelmasta, ja tämän kantaa asiaan odotetaan. Ranskassa, kuten myös muun muassa Suomessa, on olemassa lainsäädäntö siitä, millaisia nimiä vanhemmat voivat lapsilleen antaa. Yksi ohje näissä säädöksissä on, etteivät nimet ”saa olla ristiriidassa lapsen etujen kanssa”.

Juuri tällä hetkellä Ranskassa ei suunnitellulla nimellä varustetulla ihmisellä välttämättä olisi hätää, mutta tilanne saatta toki muuttua sen mukaan miten, ja missä pelaajien urat esimerkiksi seuratasolla jatkuvat.

Sekä Antoine Griezmann, että Kylian Mbappé tekivät neljä maalia viime kesänä, Ranskan mestaruusjuhliin päättyneissä MM-kisoissa.