Pukkimania ja Rivelution nousussa myös Euroopassa! – Huuhkajat isossa roolissa UEFA TV:n erikoisohjelmassa

© Kuva: Juha Tamminen

Huuhkajien lento Nations Leaguessa on herättänyt myös UEFA TV:n mielenkiinnon.

UEFA TV:n kuvausryhmä kävi tapaamassa Huuhkajia Tampereella ennen Suomen upeaan 2-0-voittoon päättynyttä Kreikka-ottelua.

UEFA Nations League -erikoisohjelmassa ääneen pääsevät Huuhkajien maalitykki Teemu Pukki ja päävalmentaja Markku Kanerva. Särkänniemen huvipuiston upeissa maisemissa haastateltu Pukki kertoo, kuinka pitkään maajoukkuevalmennuksessa eri ikäluokissa toiminut Kanerva on synnyttänyt ”Rivelutionin”, jossa voittamisesta on tullut Suomen maajoukkueen tapa.

Kanerva itse kertoo filosofiastaan, jossa pelaajien ja valmentajan välinen kommunikaatio ja positiivisen kannustuksen kautta löytyvien vahvuuksien tunnistaminen ovat avainasemassa.

Pukki ja Kanerva ovat Nations Leaguen lohkovaiheen päätöskierroksia ennakoivassa makasiiniohjelmassa todellisessa tähtiseurassa, sillä ohjelman muita haastateltavia ovat muun muassa Ranskan maailmanmestarivalmentaja Didier Deschamps ja Bosnia-Hertsegovinaa edustava AS Roman tähtihyökkääjä Edin Dzeko.

Ohjelman ensiesitys on perjantaina 9.11. klo 19.30 Viasat Jalkapallo -kanavalla, Viaplayssa ja ilmaiseksi katsottavissa olevassa Viafreessä, jotka näyttävät myös kaikki Huuhkajien Nations Leaguen ottelut.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.