Pukkimania ja Rivelution nousussa myös Euroopassa! – Huuhkajat isossa roolissa UEFA TV:n erikoisohjelmassa

© Kuva: Juha Tamminen

Nappaa riskitön veto ja tienaa Huuhkajien voitolla jopa 240 euroa!

Huuhkajien lento Nations Leaguessa on herättänyt myös UEFA TV:n mielenkiinnon.

UEFA TV:n kuvausryhmä kävi tapaamassa Huuhkajia Tampereella ennen Suomen upeaan 2-0-voittoon päättynyttä Kreikka-ottelua.

UEFA Nations League -erikoisohjelmassa ääneen pääsevät Huuhkajien maalitykki Teemu Pukki ja päävalmentaja Markku Kanerva. Särkänniemen huvipuiston upeissa maisemissa haastateltu Pukki kertoo, kuinka pitkään maajoukkuevalmennuksessa eri ikäluokissa toiminut Kanerva on synnyttänyt ”Rivelutionin”, jossa voittamisesta on tullut Suomen maajoukkueen tapa.

Kanerva itse kertoo filosofiastaan, jossa pelaajien ja valmentajan välinen kommunikaatio ja positiivisen kannustuksen kautta löytyvien vahvuuksien tunnistaminen ovat avainasemassa.

Pukki ja Kanerva ovat Nations Leaguen lohkovaiheen päätöskierroksia ennakoivassa makasiiniohjelmassa todellisessa tähtiseurassa, sillä ohjelman muita haastateltavia ovat muun muassa Ranskan maailmanmestarivalmentaja Didier Deschamps ja Bosnia-Hertsegovinaa edustava AS Roman tähtihyökkääjä Edin Dzeko.

Ohjelman ensiesitys on perjantaina 9.11. klo 19.30 Viasat Jalkapallo -kanavalla, Viaplayssa ja ilmaiseksi katsottavissa olevassa Viafreessä, jotka näyttävät myös kaikki Huuhkajien Nations Leaguen ottelut.

Nappaa riskitön veto ja tienaa Huuhkajien voitolla jopa 240 euroa!