TPS jatkaa pelejä ensi kaudella Ykkösessä. KPV nappasi veikkausliigapaikan vierasmaalin turvin kaksiosaisessa karsinnassa. Toinen osaottelu päättyi Turussa 1-1.

LUE LISÄÄ ottelusta tästä linkistä.

TPS:n päävalmentaja Mika Laurikainen kertoi heti ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa, ettei jatka TPS:n peräsimessä enää ensi kaudella. Laurikainen on valmentanut Tepsissä viimeiset viisi kautta.

Laurikainen totesi yhdeksi syyksi sen, että pitkä prosessi otti nyt takapakkia, kun TPS putosi Ykköseen. Laurikainen sanoi jo aiemmin kaudella, ettei lähde enää nostamaan Tepsiä uudestaan liigaan, jos putoaminen tulisi kauden päätteeksi. Lisäksi Laurikaisen mukaan tämä projekti TPS:n kanssa tuli nyt maaliinsa, ja se päättyi todella raskaasti, kun seura ei säilynyt sarjassa.

Laurikainen kiitti joukkuetta kovasta taistelusta, mikä ei lopulta riittänyt. Laurikainen ei osannut vielä sanoa, mitä hän aikoo seuraavaksi tehdä. Laurikainen kuitenkin totesi, ettei ole vielä sanonut viimeistä sanaansa valmentajana.

Muokattu 4.11. klo 19.49: Korjattu, että Laurikainen on valmentanut TPS:ää viimeiset viisi kautta.