Ranskalainen Lyon ja englantilainen Manchester City pelasivat tiistaina Mestarien liigan lohkovaiheen ottelussa 2-2-tasapelin.

Ensimmäisellä jaksolla nähtiin 12 maalintekoyritystä, joskin vain kaksi laukausta suuntautui kohti maalia, ja kummatkin merkattiin Citylle.

Lyonillakin oli paikkansa. Maxwel Cornet hukkasi yhden hyvän sauman ja pommitti toisen ylärimaan. Memphis Depayllakin olisi ollut enää tyhjä maali edessä, mutta hän ei saanut ohjattua palloa lähietäisyydeltä verkkoon.

Toisella puolikkaalla Cornet’n sihti oli kohdallaan. Hän sai sai Depaylta syötön rangaistusalueen tuntumaan, leikkasi pallon kanssa keskelle ja tykitti komeasti vasempaan ylänurkkaan.

Hetkeä myöhemmin Cityn Sergio Agüero pääsi puskemaan avopaikasta. Tilanne näytti varmalta maalilta, mutta Lyonin maalivahti Anthony Lopes esitti yhden illan upeimmista torjunnoista.

Vieraiden seuraavalle yritykselle Lopes ei voinut enää mitään. Raheem Sterlingin vapaapotku otti matkalla kimmokkeen ennen kuin se laskeutui täydellisesti Aymeric Laportelle, joka puski pelivälineen voimalla sisään.

Kaksikko Depay-Cornet jatkoi kuitenkin tuhotekojaan Cityn puoliskolla. Depay vapautti Cornet’n maalintekoon tarkalla läpisyötöllä ja norsunluurannikkolaishyökkääjä siirsi isännät jo toistamiseen johtoon.

Ranskalaisten riemua kesti kuitenkin vain parisen minuutia. City osoitti jälleen vaarallisuutensa erikoistilanteissa. Riyad Mahrezin antama kulmapotku tavoitti rangaistusalueelta Agüeron, joka toi vieraat tasoihin.

Tiistain tulos riitti jatkopaikkaan lohkokärki Manchester Citylle. Toisena majaileva Lyon kamppailee lohkon päätöspäivänä jatkopaikasta ukrainalaisen Šah’tar Donetskin kanssa. Ranskalaisilla on vielä mahdollisuus myös lohkovoittoon. Lyon voitti Cityn joukkueiden edellisessä kohtaamisessa 2-1.