Onneksi on kännykät. Ei niiden valossa sentään jalkapalloa pelata, mutta saapa niistä ainakin vähän valoa pimenevään iltaan – ja varsinaisen futiksen puutteessa tunnelmallisen muiston.

Hollannin suurseura Feyenoord isännöi sunnuntaina Eredivisiessä VVV-Venloa, mutta pelaajille tuskin ehti hiki vielä nousta, kun stadionin valot sanoutuivat irti työsopimuksestaan jo 35 sekunnin jälkeen. Vikaa ei saatu korjattua, ja niinpä ottelu oli pakko jo keskeyttää jo ensiminuutilla. Robin Van Persien ja kumppanien ei auta kuin odottaa ottelulle uutta ajankohtaa. Päätös asiasta on määrä tehdä maanantaina.

Denny

@FRFCdenny
During Feyenoord's game against VVV-Venlo, the stadium lights have turned off after 1 minute 🌚
The game might be postponed if they can't get the power back on

Täysi De Kuipin katsomo (kapasiteetti reilut 51 000 katsojaa) yritti valaista stadionia kännyköillään, mutta erotuomari Bas Nijhuisin ei auttanut muuta kuin keskeyttää ottelu. Vikaa yritettiin ratkaista puolen tunnin ajan ennen lopullista päätöstä.

Paul Fawcett

@sacredsquirrel
Still the only light in Feyenoord....

– Ongelman korjaamisessa kesti tavallista pidempään, joten peli oli pakko keskeyttää, niin ärsyttävää kuin se onkin. Tämä oli iltapeli, joten pimeä laskeutuu nopeasti, Nijhuis sanoi paikallista aikaa kello 16.45 alkaneesta ottelusta.

– Olemme todella pahoillamme, sillä tämä on stadionpäällikön pahin painajainen, kyseistä virkaa hoitava Jan van Merwijk totesi Fox Sportsille.

– Ongelma on paikallistettu, mutta emme pystyneet korjaamaan sitä.

Harmissaan oli tietysti myös Feyenoordin valmentaja Giovanni van Bronckhorst.

– Ilman valoja pelaaminen ei ollut mahdollista hämärän takia, Van Bronckhorst muistutti.

– Valmistauduimme peliin ja olimme valmiita alkuvihellyksen aikaan. Sitten se tapahtui, ja alle minuutissa kaikki oli ohi. Suurimpia häviäjiä ovat fanit.

Lähde: Goal