Sähkölasku maksamatta? Suurseuran peli keskeytyi – tuhansien kännyköiden valoista upea näky

© Kuva: Getty Images
Bournemouth taistelee Tottenhamia vastaan sarjapaikastaan! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Onneksi on kännykät. Ei niiden valossa sentään jalkapalloa pelata, mutta saapa niistä ainakin vähän valoa pimenevään iltaan – ja varsinaisen futiksen puutteessa tunnelmallisen muiston.

Hollannin suurseura Feyenoord isännöi sunnuntaina Eredivisiessä VVV-Venloa, mutta pelaajille tuskin ehti hiki vielä nousta, kun stadionin valot sanoutuivat irti työsopimuksestaan jo 35 sekunnin jälkeen. Vikaa ei saatu korjattua, ja niinpä ottelu oli pakko jo keskeyttää jo ensiminuutilla. Robin Van Persien ja kumppanien ei auta kuin odottaa ottelulle uutta ajankohtaa. Päätös asiasta on määrä tehdä maanantaina.

Täysi De Kuipin katsomo (kapasiteetti reilut 51 000 katsojaa) yritti valaista stadionia kännyköillään, mutta erotuomari Bas Nijhuisin ei auttanut muuta kuin keskeyttää ottelu. Vikaa yritettiin ratkaista puolen tunnin ajan ennen lopullista päätöstä.

– Ongelman korjaamisessa kesti tavallista pidempään, joten peli oli pakko keskeyttää, niin ärsyttävää kuin se onkin. Tämä oli iltapeli, joten pimeä laskeutuu nopeasti, Nijhuis sanoi paikallista aikaa kello 16.45 alkaneesta ottelusta.

– Olemme todella pahoillamme, sillä tämä on stadionpäällikön pahin painajainen, kyseistä virkaa hoitava Jan van Merwijk totesi Fox Sportsille.

– Ongelma on paikallistettu, mutta emme pystyneet korjaamaan sitä.

Harmissaan oli tietysti myös Feyenoordin valmentaja Giovanni van Bronckhorst.

– Ilman valoja pelaaminen ei ollut mahdollista hämärän takia, Van Bronckhorst muistutti.

– Valmistauduimme peliin ja olimme valmiita alkuvihellyksen aikaan. Sitten se tapahtui, ja alle minuutissa kaikki oli ohi. Suurimpia häviäjiä ovat fanit.

Lähde: Goal


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!

Bournemouth taistelee Tottenhamia vastaan sarjapaikastaan! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!