Serie A: ssa huimia lukuja takonut kärki avasi viimein hanat myös Argentiinan paidassa

© Kuva: Getty Images

Seuratasolla Milanon Internazionalea edustava Mauro Icardi sai kahdeksannessa maaottelussaan viimein maalitilinsä auki myös maajoukkueessa.

Vaikka peli Argentiinan paidassa oli hyökkääjälle vasta kahdeksas, voidaan tosiaan käyttää ilmaisua vihdoin – niin hurjalla rytmillä verkot ovat venyneet tämän toimesta Serie A: ssa. Sampdorian ja Internazionalen riveissä sarjaotteluita on kertynyt 199, joissa maaleja käsittämättömät 117.

Sarjapelejä vastaavasta tehokkuudesta antoi merkkejä Meksikoa vastaan viime yönä Suomen aikaa pelattu ystävyysottelu; Icardin maali syntyi sen toisella minuutilla.

Peli päättyi Argentiinalle 2-0, ja myös toisesta maalista vastasi Italiassa työskentelevä pelaaja, Juventuksen Paulo Dybala. Keskikenttämies ehti olla viheriön puolella hänkin vain kuusi minuuttia ennen osumaa, korvattuaan kentällä juuri Icardin.

Icardin ja Argentiinan maajoukkueen yhteinen tie ei ole ollut kovin mutkaton. 25-vuotias debytoi ryhmässä jo vuoden 2013 MM-karsinnassa, mutta tehoistaan huolimatta sai seuraavan kutsun La Albicelesteen vasta 2017. Nykyinen valmentaja Lionel Scaloni on peluuttanut pienikokoista tykkiä neljässä viidestä viimeisestä joukkueen ottelusta.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.