Tammikuussa tapahtuu? Barcan pitkäaikainen kohde antanut jo myöntävän vastauksensa

© Kuva: Getty Images

FC Barcelonaa lähellä oleva Mundo Deportivo vakuuttaa sivuillaan, että Barcelona on onnistumassa pitkäaikaisessa tavoitteessaan: keskikenttäpelaaja Adrien Rabiot’n sitouttamisessa. Lehden mukaan 23-vuotias ranskalainen on jo antanut seuralle myöntävän vastauksensa ja tulee siirtymään kesäkuussa Barcelonaan.

Mustaa valkoisella ei ole, eikä virallisia neuvottelujaan vielä aloitettu. Syykin on selvä, sillä säännöt sallivat neuvottelujen aloittamisen vasta vuodenvaihteen jälkeen. Kaikki kuitenkin viittaa siihen, että Rabiot siirtyy kesällä ilmaissiirrolla Barcelonaan, ja kuittaa samalla muhkean allekirjoitusbonuksen. Hänen sopimuksensa PSG:n kanssa kun päättyy kesällä 2019.

MD:n mukaan Rabiot on jo ilmaissut Barcan edustajille halukkuutensa pelata Camp Noulla ensi kaudella. Pelaaja haluaa kuitenkin keskittyä syyskauden ajan vielä täysillä PSG:hen, sillä pariisilaisten paikka Mestarien liigan pudotuspeleissä on kaikkea muuta kuin varma.

PSG:lle Rabiot’n lähtö ilmaissiirrolla olisi kova takaisku, sillä hän on harvoja PSG:n omia kasvatteja, jotka ovat onnistuneet raivaamaan tiensä ökyseuran avaukseen. Barcelonaan lähtö on vielä kivuliaampaa, sillä seurat ovat ottaneet siirtomarkkinoilla yhteen moneen kertaan. Tunnetuin tapaus on tietysti Neymarin ME-siirto Barcelonasta Paris Saint-Germainiin kesällä 2017. Jo tuolloin Barca yritti saada Rabiot’n vastineena, mutta PSG-pomo Nasser Al-Khelaifi sanoi ei.