© Kuva:

Valioliiga: Lontoon derbyyn riskitön vetokohde

Valioliiga
Tottenham – Chelsea
Lauantai 19.30

Molemmilla joukkueilla tulivoimaa

Tottenham isännöi lauantaina Wembleyllä Chelseaa ottelussa, jota kukaan Valioliigaa seuraava ei halua jättää näkemättä. Matsi on mielenkiintoinen ilman vedonlyöntiäkin, nostamme silti yhden huomionarvoisen kohteen esiin. Maalimäärävedoissa Unibet tarjoaa kerrointa 2,12 alle 2,5 maalin tuloksille, johon on helppo tarttua.

On totta, että molemmilta joukkueilta löytyy tulivoimaa riittävästi vetomme pilaamiseksi. Panokset ovat lauantaina kuitenkin niin kovat, että molemmat lähtevät otteluun tavallista varovaisemmalla taktiikalla.

Spursilla kulkee

On ehkä pieni yllätys nähdä kotijoukkue altavastaajana. Se on ollut liekeissä jo useamman pelin ajan. Tappiot ovat tulleet lähinnä superjoukkueille eli Barcelonalle, Manchester Citylle ja Liverpoolille.

Tottenhamin kotipelit ovat olleet suhteellisen vähämaalisia. Kauden saldo on 63% alle 2,5 maalin tulosten eduksi. Puolustuksen osalta Tottenham on parempi kuin moneen kauteen.

Chelsean vastus kovenee

Chelsean saldo ei juuri häpeä Tottenhamia vastaan – joukkue ei ole hävinnyt peliäkään vieraskentillä. Hazard on ollut pitelemätön, vaikka belgialainen on pikkuloukkaantumisten takia muutaman pelin missannutkin. Chelsean yli 2,5 maalin tuloksia on vieraskentältä paljon. Tottenhamia se ei kuitenkaan tule murskaamaan samalla tavalla kuin todella heikot Burnleyn, Southamptonin ja Huddersfieldin.

Mielestämme maalimäärävedossa 2,5 maalin rajalla kertoimien kuuluisi olla lähempänä 50-50 tilannetta, kuin mitä markkinan arvio antaa ymmärtää. Mikään viiden tähden huippukohde alle 2,5 ei Unibetin kertoimella 2,12 olisi. Tähän kuitenkin upea, uuden asiakkaan 100 euron riskitön vetomahdollisuus lisättynä on veto ilman muuta mielenkiintoinen.

Nappaa 100€ riskitön veto näin ja tienaa:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Tottenham – Chelsea ja kohteeseen under 2,5. Jos ottelussa nähdään alle kolme maalia, saat 212€ riskittömän 100€ vedon avulla. Jos ottelussa nähdään kolme maalia tai yli, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.