© Kuva:

Valioliiga: Manchesteriin maalikarkelot – tilipäivä Palacen kustannuksella

Valioliiga
Manchester United – Crystal Palace
Lauantai 18.30

Usko korkeaan maalimäärään

Jose Mourinho oli alkukaudella jo monen naureskelun aiheena. Nyt hymyt ovat hieman hyytyneet, kun Manchesterin kakkosjoukkue on saanut otteisiinsa terävyyttä. Vierasvoitto Juventuksesta muutama viikko sitten oli Unitedilta todellinen urotyö.

Crystal Palace sen sijaan rämpii syvällä, eikä ole voittanut aikoihin. Kun vastustajat ovat lähes poikkeuksetta myös ansainneet pisteet, ei jossitteluun ole aihetta. Viimeisestä kymmenestä pelistä oikeastaan ainoa valopilkku on Arsenalia vastaan kotona pelattu 2-2 -tasapeli. Oma verkko soi lähes poikkeuksetta, ja uskomme korkeaan maalimäärään tälläkin kertaa.

United on maalivedonlyöjän unelma

Crystal Palacen mahdollisuuksiin on vaikea uskoa, sillä se antaa toivottaman paljon maalipaikkoja vastustajilleen. Kauden vierasotteluissaan joukkue on kuitenkin pystynyt itse maalintekoon viisi kertaa kuudesta. Tämä tuo hyvät lähtökohdat over 2,5-vedolle.

United puolestaan on pelannut kuusi viimeistä otteluaan yli 2,5 maalin lopputuloksia. Olemme yllättyneitä, jos tämä saldo katkeaa heikosti puolustavan Palacen vieraillessa Manchesterissa.

Maalirajan valinta riskinottokyvyn mukaan

Vihjaamme tähän otteluun suoraviivaista ja todennäköistä kerrointa 1,78 kohteelle ottelussa nähdään vähintään kolme maalia.

Emme kuitenkaan pidä hassuna ideana mikäli joku riskeistä pitävä hakee osumaa 3,5 maalin rajalla. Kerroin vastaavaan tulokseen on 3,05.

Unibet tarjoaa Valioliigaan myös ns. aasialaista tasoitusvetoa. Siinä asiakas voi halutessaan pelata yli tasan kolmen maalin tuloksia kertoimella 2,38. Voitto maksetaan kertoimella 2,38 jos otteluun saadaan vähintään neljäskin osuma. Mikäli pelissä nähdään tasan kolme maalia, panos palautuu.

Nappaa 100€ riskitön veto näin ja tienaa:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Manchester United – Crystal Palace ja kohteeseen over 2,5. Jos ottelussa nähdään vähintään kolme maalia, saat 178€ riskittömän voiton 100€ vedon avulla. Jos ottelussa nähdään alle kolme maalia, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.