Valioliiga: Wolvesin pitää jo onnistua – Unibetiltä riskitön 224 euron lunastus

Valioliiga
Cardiff City – Wolverhampton Wanderers
Perjantai 22.00

Maalijuhlaa tuskin luvassa

Wolves on ollut Valioliigassa jonkinlainen painajainen pelaajille. Potentiaalia joukkueessa on paljon parempaan kuin nykyinen sarjataulukko antaa ymmärtää. Nyt vastassa oleva Cardiff on syystäkin sarjan hännillä ja kohteena oikein sopiva Wolvesin pistepussin lisäämiseksi. Mitään maalijuhlaa tästä pelistä tuskin saadaan, vaikka kotijoukkueen puolustus onkin ollut kaikkea muuta kuin pitävä.

Cardiff pärjännyt vain häntäjoukkueille

Alkukaudella Cardiffin voitot ovat tulleet heikoista Brightonista ja Fulhamista. Kotijoukkueen kunniaksi on sanottava, että muutamassa pelissä sekin on ollut tuloksiaan parempi. Brightonia Cardiff vei tyylipuhtaasti, laukaisutilastoa tosin kaunistaa se, että Brighton keskittyi 6 minuutin kohdalla tehdyn johtomaalin jälkeen lähinnä puolustamaan.

Jos Cardiff on ollut epäonninen, samaa voi sanoa myös Wolvesista. Siksi oli iso yllätys, miten hyvin Huddersfield pysyi viimeksi kotijoukkueen kyydissä. Vierasvoittoa ei missään nimessä voi pitää vääryytenä.

Tätä edeltänyt vierasesitys Arsenalia vastaaan olikin Wolvesilta täysin eri tasoa. Se loi riittävästi maaliodottamaa jopa vierasvoittoon – joka tapauksessa 1-1-tasapeli kivikovasta kotijoukkueesta oli hyvä tulos. Vastaavalla esityksellä sillä ei tule ongelmia Cardiffiakaan vastaan. Vaikka Wolvesin hyvän ja huonon päivän ero tuntuu olevan iso, uskomme sen tässä hoitavan tarvittavat osumat voittoon.

Bookkerit yksimielisiä

Vieraskertoimet ovat vedonvälittäjillä melko yksimielisesti 2,20:n ja 2,30:n välillä. Viimekertainen romahdus on saanut pelaajat epäilevälle kannalle Wolvesin suhteen, ja kertoimet saattavat hyvinkin nousta vielä ottelun alun lähestyessä. Suosittelemme odottamaan hieman, ja lyömään pelit sisään vasta ottelun alla.

On oikeastaan makuasia minkä bookkerin valitset, erot kertoimissa ovat melko pieniä. Esimerkkivihjeenä otetaan Unibet, johon uudet asiakkaat pääsevät kokeilemaan vetoja aina sataan euroon saakka ilman riskiä. Kirjoitushetkellä Unibet tarjoaa Wolvesin voitosta 2,24 – tämä on vielä perusteltavissa oleva pelivalinta.

Nappaa 100€ riskitön veto näin ja tienaa:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto Wolverhampton Wanderersin voitosta kertoimella 2,24 otteluun Cardiff City – Wolverhampton Wanderers. Jos Wolves voittaa, saat 224€ riskittömän 100€ vedon avulla. Jos Wolves häviää, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.