© Kuva:

Hollanti varmistaa pisteellä lohkovoiton – ja pari sataa euroa sinulle?

UEFA Nations League
Saksa – Hollanti
Maanantai 21.45

Panoksen puuttuminen ei varsinaisesti vesitä maanantain huippuottelun tunnelmaa. Saksa ja Hollanti pelaavat keskenään aina isoista asioista, oli ottelussa panosta tai ei.

Tilanne maanantain ottelun alla on hyvin erikoinen. Tuskin kukaan reilu vuosi sitten olisi osannut ennustaa Saksan maajoukkueen rämpimistä kuten on nähty, eikä myöskään Hollannin suorastaan hurmioituneita esityksiä. Alla on nyt upeat voitot niin Ranskasta kuin Saksastakin.

Maaleja, maaleja!

Illan ottelussa Saksa pelaa vain kotiyleisön viihdyttämiseksi. Hollanti puolestaan tarvitsee vielä pisteen varmistaakseen lohkovoittonsa. Hyökkäävä pelityyli sopii sille kuitenkin parhaiten, joten ennakkoon ottelun maaliodotusarvo ei kauheasti laske sarjatilanteesta huolimatta.

Kokoonpanon suhteen Ronald Koemanilla ei ole huolia. Joukkue lähtee Saksaa vastaan todennäköisesti samalla kokoonpanolla, kuin millä se kaatoi Ranskan viime viikolla. Mikäli maalimarkkinat kiinnostavat, vaihtoehto ”both teams to score” -vedonlyönnissä vaihtoehdosta ”kyllä” saa noin 1,70 -tason kertoimia. Veto osuu, jos molemmat joukkueet tekevät maalin.

Hyödynnä 100€ riskitön veto – lyö rahoiksi!

Kertoimien valossa Saksa on asetettu yllättävän suureksi suosikiksi. Se saa tähän otteluun takaisin Mats Hummelsin, Marco Reusin ja Toni Kroosin. Jalkeilla on siis varsin iskukykyinen ryhmä. Emme kuitenkaan ole valmiita sijoittamaan huippupanoksista pelaavaa Hollantia vastaan, kun tarjolla on ainoastaan alle kahden kertoimia.

Sitä vastoin Hollanti +0,5 maalia kiinnostaa. Monessa muussa paikassa markkina on jo ehtinyt reagoida ja tiputtaa Hollannin kertoimia alemmas. Unibet tarjoaa kohteelle x2 (tasapeli tai Hollannin voitto) kertoimen 1,92.

Näin jos lyöt tämän vedon, voitat joko 192€ tai saat rahasi takaisin ilman kierrätysvaatimuksia. Tässä on sellainen etu iltaan, että kannattaa ottaa helpot pois.

Hollanti pelaa tasan tai voittaa – tienaa 192 euroa:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus
3. Lyö veto otteluun Saksa – Hollanti kohteeseen X2 (tasapeli tai Hollannin voitto). Jos ottelu päättyy tasan tai Hollanti voittaa, saat 192€. Jos veto menee väärin, saat 100€ takaisin. Voit lyödä myös otteluun pienemmän vedon (min. 10€).