Wayne Rooney: Englannin ex-pelaajien keskuudessa katkeruutta – ”Se on väärin”

© Kuva: Getty Images
Hradecky kovassa paikassa Bayernia vastaan! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Manchester Unitedin legendapelaaja Wayne Rooneyn mukaan jotkut hänen entisistä maajoukkuekavereista ovat katkeria siitä, kuinka hyvin Englanti pärjää tällä hetkellä.

Englannin kaikkien aikojen maalintekijä Rooney, 33, pelasi torstaina jäähyväispelinsä maajoukkueessa, kun Englanti voitti Yhdysvallat ystävyysottelussa. Kyseessä oli hänen 120. A-maaottelunsa. Hän viimeisteli Englannin paidassa 53 maalia.

Rooney oli osa Englannin niin sanottua ”kultaista sukupolvea”, jota edustivat muun muassa myös Steven Gerrard ja Frank Lampard. Tuo sukupolvi tuli nimekkään joukkueensa lisäksi tunnetuksi myös menestyksen puutteesta.

Nykyinen, Gareth Southgaten alaisuudessa pelaava, Englannin joukkue on pelannut monien odotuksia vastoin todella hyvin. Southgaten ryhmä on saanut kiitosta pelaamisestaan, mutta myös saavuttanut jotain. Kesän MM-kisoissa se ylsi semifinaaliin, jossa Kroatia oli jatkoajan jälkeen vahvempi lukemin 2-1. Pronssiottelussa Belgia kaatoi Englannin lukemin 2-0.

Rooney ei ikinä maajoukkueurallaan kyennyt vastaavaan gerrardien ja lampardien kanssa, mutta hän vakuutti Sky Sportsille, ettei kuulu katkerien joukkoon.

– Tiedän, että on ex-pelaajia – joille olen puhunut – jotka eivät pysty käsittelemään sitä, että Englanti pärjää hyvin.

– Se on väärin. Minä en ole sellainen. Olen maajoukkueen fani nykyään. Haluan Englannin pärjäävän hyvin. Olen ylpeä siitä, että edustin Englantia niin monta kertaa ja olen aina ollut.

– Minun aikani on ohi. Olen iloinen siitä, mitä olen antanut maajoukkueelle ja odotan seuraavaa paria vuotta, kun saan nähdä tämän joukkueen kehittyvän.

Hradecky kovassa paikassa Bayernia vastaan! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!